Nieuwe website PB products

We hebben een tijdje naar een vrijwel leeg introscherm moeten loeren. Een scherm waar alleen een catalogus te downloaden was. Maar sinds vorige week hebben de mannen van PB products hier verandering in gebracht. Want bij een jaar van nieuwe producten, hoort natuurlijk ook een nieuwe website! En het is een hele vooruitgang kan ik je vertellen!In deze nieuwe website hebben de mensen van PB products de herkenbare huisstijl in een overzichtelijke, duidelijk website weten te gieten. Naast de nieuwsrubriek (op de home) kan je de visie, het team, de dealers, het filmateriaal en de producten van PB snel inzien. Vooral dit laatste vind ik een hele verademing. Ik zit persoonlijk nooit zo te wachten op een catalogus die ik eerst moet downloaden om de producten te kunnen zien. Ik zie ze liever zoals ze het nu hebben. Netjes op een rijtje, met een goede omschrijving en een duidelijke foto.Wat zou de nieuwe website zijn geweest zonder dat de fieldtesters even lekker in het zonnetje worden gezet? Deze mensen zijn namelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het testen van de producten. De mannen van PB staan gebroederlijk, zij aan zij op de team pagina. Door op de foto te klikken krijg je een complete omschrijving van de man in kwestie.

Vorig jaar hebben ze een aantal onderwater filmpjes geïntroduceerd. Uiteraard zijn ook deze filmpjes allemaal weer terug te zien op de pagina "filmmateriaal".

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.