Nieuws van Trakker

Langzaamaan zien we dat fabrikanten hun nieuwe producten voor het volgende seizoen prijsgeven. Ook het merk Trakker heeft hier en daar wat nieuws in het assortiment. Geen schokkende vernieuwingen, maar er zitten toch een aantal mooie producten tussen!


Ook Trakker heeft het aanbod uitgebreid met nieuwe producten

Trakker is met name bekend geworden door de Armo bivvies. Inmiddels zijn daar diverse modellen bijgekomen en de nieuwste telg in de bivvyreeks van Trakker is de Tempest. Een prachtige, maar prijzige bivvy waar we een poosje geleden voor de lancering al eens over hebben geschreven. Voor wie op zoek is naar een nieuwe bivvy en het geld er voorover heeft is de Tempest zeker het overwegen waard!


 De Tempest, het paradepaardje van Trakker

Een ander nieuw product (waar je de komende maanden nog even geen gebruik van moet maken) is de nieuwe Snooze Lite slaapzak. De Snooze Lite is vanwege de dunne voering puur een zomer slaapzak. Een wat dikkere slaapzak kan al snel oncomfortabel worden als de temperaturen stijgen en de Snooze Lite lijkt daarom ook een prima alternatief voor de warme zomernachten. Bijkomend voordeel van deze slaapzak is dat hij door het compacte formaat eenvoudig bij je stretcher ingevouwen kan worden.

Voor als het weer warmer wordt

Wie op zoek was naar een tasje om zijn of haar kookgerei in op te kunnen bergen kan stoppen met zoeken! Trakker heeft namelijk de NXG Cookware Bag. Een degelijk tasje waar je je pannetjes, bekers, bestek en eventueel je gasbrandertje in kwijt kunt. Binnenin de Cookware Bag vindt je drie vakken zodat je je spulletjes makkelijk gescheiden kunt houden.


De NXG Cookware Bag

Trakker heeft ook een aantal nieuwe producten voor het vervoeren van je hengels. Twee quivers (voor 3 en 5 hengels) en een NXG 8 Rod Holdall. Deze laatste bestond al een poosje, maar is nu ook verkrijgbaar voor 13 voets hengels. Hetzelfde geldt voor de NXG 3 Rod Padded Sleeve.


De nieuwe quivers van Trakker, voor 3 of 5 hengels

Als laatste nog een paar nieuwe producten voor de visveiligheid. Niet helemaal nieuw meer, maar wel het vermelden waard is de Armo Safety Retention Sling. Een product voor het wegen en terugzetten van een gevangen karper. Door het zachte, gaasachtige materiaal laat de sling veel water door waardoor deze ook prima gebruikt kan worden om een gevangen karper even in het water te laten wachten terwijl jij je fotomateriaal in orde maakt. Verkrijgbaar in twee maten 115 x 65cm en 132 x 70cm.


Helemaal visveilig, de Armo Safety Retention Sling

Het tweede nieuwe Trakker product in het visveilige hoekje is de Euro Padded Mat. Deze mat is zoals de naam al wel doet vermoeden met name ontwikkeld met de grote Europese karpers in het achterhoofd. De mat doet me een beetje denken aan een geüpgrade ProLine mat. De Euro Padded Mat kan op vier punten met haringen aan de grond worden bevestigd en heeft een flap die over de mat gaat en met klitteband wordt vastgezet. Dit voor als je een vis op de mat hebt liggen en je hebt bijvoorbeeld je unster niet binnen handbereik.


Zoals ik in het begin al zei, geen schokkende vernieuwingen. Aan de andere kant is het waarschijnlijk een goed teken om veel van de "oude" producten terug te zien voor het aankomende seizoen. Don’t fix what isn’t broken! Trakker heeft naast deze producten nog wat nieuwe kleding waar ik laatst al iets over heb geschreven. Wie de winter door blijft vissen en op zoek is naar wat winterse kledij moet daarom zeker de site van Trakker eens bezoeken!

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.