Nog één weekje

Toen we een maand geleden van start gingen met de CarpCam konden we onze lol op. Al tijdens onze voorbereidingen zag het zwart van de karper. Zo hebben de eerste twee weken flink wat biggen onze stek bezocht. Het voer lag er nog niet in of ze lagen te wachten op al dat lekkers dat naar beneden kwam dwarrelen.


We hebben prachtige beelden mogen zien

Nu, precies een maand verder is het goed te merken dat het koud wordt. Met een watertemperatuur van amper 8 graden is er weinig activiteit van karper te bespeuren. Het zijn hoofdzakelijk de eenden die zich te goed doen aan ons aas. Een flinke bak regen en Oosten wind zou misschien nog vis naar de stek kunnen brengen. Helaas zien de vooruitzichten er anders uit. Jammer, we hadden er namelijk graag nog een keer live voor gevist...


Omdat het laten laten draaien van de CarpCam aardig wat energie / geld kost kijken we het nog een weekje aan. Elke dag voeren voor de eenden is voor niemand leuk. Wanneer we deze week geen verbetering zien zullen we de CarpCam weer uit het water halen en op zoek gaan naar een nieuwe plek. Een plek die in de winter productief is.

We houden jullie op de hoogte en geniet nog even van de live CarpCam!

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.