One night out!

Gezelligheid, vissen en bier. Combineer deze drie en je komt al snel op een kroeg uit. Dit moeten de mannen van Carp team Oldenzaal hebben gedacht toen ze met 't Karper café op de proppen kwamen. Een winnende formule dacht ik zo. In Januari dit jaar ging de eerste editie van start en dit niet geheel zonder succes. Momenteel zitten ze op de derde en alweer laatste editie van dit jaar.


Praten over vissen in de kroeg. Een goed idee!

Aangezien de visserij voor de meeste van ons op een laag pitje staat is dit een uitgelezen kans je kennis te verbreden, vis vrienden weer te ontmoeten en sterke verhalen aan te horen. En dit allemaal onder het genot van een heerlijk biertje, goede muziek en een hoop gezelligheid.

Café de Bisschop is uitgerust met een groot scherm waar de hele avond de meest waanzinnige foto's getoond worden. Wanneer je jouw foto opstuurt (klik hier om je foto te mailen) zal ook deze in het rijtje foto's voorbijkomen. Naast de bezoekers zullen er ook meerdere firma's aanwezig zijn. House of Carp, MTC Baits, KSN Oost en Redlabel baits zullen hun gamma showen en open staan voor al jullie vragen.


Heb jij vanavond (25 november) niets te doen en zin in een leuk avondje uit, schuif dan aan bij de bar van café de Bisschop. Om precies 21:00 uur gaan de deuren open en wanneer jij - als vroege  vogel - tot de eerste 25 behoord, wordt jij beloond met een aangenaam presentje van Red Label Baits.

Café de Bisschop vind je op de Groote Markt 23 in Oldenzaal.
Voor meer informatie, check Karpercafe.nl

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.