Op een fantastisch 2014

Het laaste vuurwerk is net afgestoken en ligt nog te smeulen op de stoep. Op tafel staat een schaal met koude oliebollen en een lege fles champagne. Het was me het nachtje wel zeg... Een goed begin aan een hagelnieuw jaar.

Een jaar waarin we hopelijk weer veel tijd aan de waterkant kunnen doorbrengen. En vergeet natuurlijk niet ook in 2014 regelmatig een bezoekje te brengen aan je favoriete website. We hebben namelijk ook afgelopen jaar weer waanzinnig veel bezoekers mogen ontvangen. Een teken aan ons dat jullie het nog steeds leuk vinden wat we allemaal doen. Dit motiveert enorm kan ik je zeggen!

Het nieuwe jaar is begonnen en wij van CarpFeeling willen je via deze weg een fantastisch mooi en visrijk jaar wensen. Op veel mooie momenten, gierende fluiters en veel knappe vissen. 2013 was mooi, maar 2014 wordt des te beter. Ook dit jaar zullen we er weer elke dag voor je zijn met een verrassend artikel.

Stay tuned!!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.