Op een fantastisch nieuw jaar!

Laat ik beginnen met je een fantastisch nieuwjaar te wensen! Een jaar van gezondheid en geluk. En natuurlijk een jaar waar we weer veel tijd in onze fantastische hobby kunnen steken. Want onze hobby maakt ook gelukkig.

Om het jaar alvast een beetje lekker te beginnen hebben we speciaal voor jou een leuk (en vooral handig) cadeau. We hebben het per slot van rekening beloofd!


Als nieuwjaarsgeschenk hebben we voor jouw de release van CarpMaps II

CarpMaps II is een gratis programma waarmee je heel gedetailleerd, gemakkelijk en snel je favoriete wateren in kaart kunt brengen. We hebben de bestaande versie eens flink onder de loep genomen en zijn met een aantal prachtige verbeteringen gekomen. Zowel grafisch als functioneel. Zo is alles te customizen naar eigen smaak, kun je gemakkelijk wijzigingen doorvoeren en is de kaart voorzien van leuke afbeeldingen.


Plenty nieuwe mogelijkheden.

Bekijk het onderstaande filmpje voor wat er allemaal mogelijk is met de nieuwe CarpMaps. We hopen dat je er veel plezier mee zult beleven en het je kan helpen in je eigen visserij. Edwin Stoffels, bedankt voor het helpen ontwikkelen van deze nieuwe CarpMaps. We zijn er apetrots op!

Klik hier om de CarpMaps II te downloaden


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.