Op karper met Vis TV

Wie heeft er niet aan de tv gekluisterd gezeten wanneer de sympathieke Ed Stoop en Marco Kraal ons op zondag morgen hun kunsten lieten zien? Ik heb het natuurlijk over Vis-TV. Het is al weer een aantal weken op tv, maar dit weekend gaan beide heren op zoek naar karper.Ed en Marco vissen in een putje bij Druten. Een water met een goed bestand aan mooie sterke vissen. Veel prachtige hooggebouwde spiegelkarpers tot een kilo of vijf, zes. Leuke sport op een matchhengel en lichte karperstokken. Vooral omdat ze nog niet zo erg kieskeurig zijn wat betreft het aas.

Kijk daarom zondag 25 april van 10.00 tot 10.30 uur op RTL-7 naar de zesde aflevering van Vis TV 2010 of anders de zaterdag daarop om circa 7.30 uur op RTL-4 naar de herhaling.

Bekijk hier de trailer

Link:www.tangrammedia-vistv.nl/

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.