Open dag Hengelsport Utrecht in beeld

Zaterdag 25 maart 2017 stond al een tijdje in mijn agenda omcirkeld. Gisteren brak die dag aan en vond de jaarlijkse open dag plaats van Hengelsport Utrecht. Eerder deze week vertelden we je al welke bedrijven en bekende vissers er allemaal aanwezig zouden zijn en vandaag kijken we kort terug op deze open dag met een aantal foto’s.

Hengelsport Utrecht staat bekend als één van de beste karper speciaalzaken van het land en dat bleek gisteren maar weer eens door de grote hoeveelheid aan bekende koppen die er te zien waren. Ondanks het heerlijke voorjaarszonnetje, waardoor veel karpervissers op deze vrije dag ongetwijfeld kozen om richting de waterkant te gaan, was er toch veel volk op de been dat kwam profiteren van de uitleg van experts en een 15% korting op het gehele (uitgebreide) assortiment.

Open dag Hengelsport Utrecht

Niet alleen de winkel zelf werd op deze dag gebruikt, maar ook een naastgelegen pand waar nog veel extra ruimte beschikbaar was. Dit gaf veel extra oppervlakte en bood diverse bedrijven de kans om enkele van hun producten te tonen. In de bar boven die zaal kon je zelfs een lekkere (vette) hap halen, dus dat was helemaal goed geregeld. Een kort fotoverslag:

Alan Blair en Oli Davies

Niemand minder dan Alan Blair & Oli Davies zijn vanuit Engeland overgekomen om alle vragen rondom de producten van Nash te beantwoorden. Zij werden daarin bijgestaan door enkele members van het Nash Benelux Team.

Begin april leverbaar: Key Cray

Begin april leverbaar: Key Cray

Arjan Braad en Kevin Diederen

Arjan Braad en Kevin Diederen waren vanuit Korda present om je alle info te geven over hun producten, waaronder ook de nieuwe Black & Whites.

Simon van Pallatrax gaf uitleg over de natuurlijke producten

Pallatrax

Simon Pomeroy nam uitgebreid de tijd om bezoekers uit te leggen waarom de natuurlijke producten van Pallatrax volgens hun zoveel meer vis op de kant brengen dan andere producten op de markt. Recent hebben we op CarpFeeling al enkele nieuwe producten van Pallatrax bekeken en binnenkort zullen we nog meer producten aan de tand voelen.

MTC Baits

De mannen van MTC Baits konden ook niet ontbreken en toonden o.a. hun pop-ups en stickmixen aan het publiek.

Koken met Ridgemonkey

Tussen het adviseren door zag Jeroen Flokstra tijd om de werking van de Ridgemonkey producten te tonen met behulp van tosti’s en andere lekkernijen.

PB Products

Peter Vlasveld en Marcel Ulje demonstreerden de producten van PB Products

Sticky Baits

Een dag voor de open dag werd een volledig nieuwe wand aan Sticky Baits producten toegevoegd aan het uitgebreide assortiment van Hengelsport Utrecht.

Dutch Carp Metals

Buiten stonden Arjan Verkoelen en Bas van Geffen lekker in het zonnetje om meer uitleg te geven over de rubberboten van Vortex en de prachtige producten van Dutch Carp Metals.

CarpVan

Ook de CarpVan mocht natuurlijk niet ontbreken op deze open dag. Ruben Hartjes had een mooi plekje uitgekozen om de voordelen van deze vette karperbus te tonen. Eind vorig jaar hebben we de CarpVan onderworpen aan een serieuze test. Check hier de review.

DreamBaits

Frontman Mario Gijbels van DreamBaits was van de partij om alles over zijn aas te vertellen.

Pro Line

Bert Verberk toonde enkele producten uit het gamma van Pro Line

CC Moore

Natuurlijk was ook CC Moore vertegenwoordigd

Wofte Clothing

De gave kleding van Wofte clothing was ook aanwezig en Hengelsport Utrecht is de eerste winkelier in Europa om deze kleding te verkopen

E-S-P Cryogen

De nieuwe Cryogen haken van E-S-P

Carping Adventures

Op zoek naar een visreis? Marc Westenberg adviseerde je over de wateren van Carping Adventures.

Gardner Tackle

Vlijmscherpe haken van het Engelse Gardner Tackle

Spiegelkarpers van het Westvlaamsras

Ook de prachtige spiegelkarpers van het Westvlaamsras waren met vele van de partij!

Hengelsport Utrecht

Hengelsport Utrecht

Hengelsport Utrecht

De goed gesorteerde winkel van Hengelsport Utrecht is zeker een bezoekje waard. Is Utrecht te ver rijden? Bestel jouw favoriete producten dan in de uitgebreide webshop.

www.hengelsportutrecht.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.