Over een week trekken we onze nieuwe jas aan

Zaterdag 8 oktober gaat CarpFeeling een dagje offline. Wat!?! Precies we gaan een dagje down en dit met een hele goede reden. We trekken namelijk een hagel nieuwe jas aan.
Na meer dan een half jaar ontwikkelen is het nieuwe design van CarpFeeling klaar en we zijn er verschrikkelijk trots op. Het is niet alleen het schilletje maar de hele site is opnieuw gebouwd. Je kunt je vast wel indenken dat dit een helse klus was. Eén van de grote voordelen van het herschrijven van de site is dat we nu gemakkelijker gebruik kunnen maken van nieuwe technieken en hij is nog eens een stuk sneller ook!
Bij het ontwerpen van het nieuwe design hebben we er goed op gelet dat zowel de structuur van de website als de indeling vrijwel gelijk zou blijven. Deze indeling was bekend bij de vaste bezoekers en hier hebben we veel positieve reacties op mogen ontvangen. Never change a winning team.

Naast een modernere look hebben we ook vele nieuwe functies toegevoegd. Zo zijn de meest recente reacties en de meest gelezen artikelen in een oogopslag te bekijken. Op deze manier wordt ook oude content weer van stal gehaald. Content die je misschien nog niet gelezen had of nog wel eens wilt doorspitten.


Lager contrast en grotere foto's
. Het ziet er te gek uit!

Een ander verbeterpunt is invulling van de content. De teksten hebben een lager contrast waardoor het lezen een stuk rustiger zal zijn. De foto's worden groter getoond waardoor ze meteen goed uit de klei komen. En natuurlijk konden we ook de social media er niet weglaten.

Het zal voor velen misschien even wennen zijn maar het nieuwe CarpFeeling biedt vele voordelen die je heel snel zult gaan waarderen.


Zaterdag 8 oktober zal de site dus de hele dag niet bereikbaar zijn. Zodra de nieuwe versie geïnstalleerd is zullen we alles testen en hopen zo snel mogelijk weer live te gaan. Klik er dan eens lekker doorheen en ontdek alle nieuwe features!!

CarpFeeling Team

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.