Persdag CARPZWOLLE 2016

Gisteren was het zover. De eerste tekenen van leven voor weer een nieuwe CARP ZWOLLE. Traditiegetrouw word er begin november een persdag georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens deze dag vertelt Mick Paine, de organisator van deze fantastische beurs wat ons deze keer allemaal te wachten staat.

Ook is het voor standhouders een moment om ons alvast hun nieuwe producten te showen aan de pers. Ook ik was van de partij en kan je dus alvast wat details geven voor CARP ZWOLLE 2016.

1

Mick Paine aan het woord

Om een uur of 12 begint de zaal vol te lopen. Veel bekende gezichten storten zich op de rijkelijk belegde broodjes en spoelen dit weg met een 'bakkie pleur'. Er wordt gepraat. Gepraat over de karpers, mooie vangsten, nieuwe producten die hun bedrijf hebben ontwikkeld en natuurlijk over de beurs zelf. Want wat staat ons begin volgend jaar allemaal te wachten?

'2015 Was een druk bezochte beurs' zo begint Mick. 16.500 bezoekers wisten dit weekend de IJsselhallen te vinden. Voor de volgende editie lijkt het ons beter om CARP ZWOLLE niet in twee, maar in drie dagen te vieren. Ook de vrijdag wordt een dag waarop je de beurs kunt bezoeken. CARP ZWOLLE 2015 vind dus plaats op 29, 30 en 31 januari 2016 (zet alvast in je agenda!). Ook zal de beurs deze keer langer open zijn waardoor mensen meer tijd hebben om rustig rond te kijken. 

2

De broodjes vonden gretig aftrek

'Om ervoor te zorgen dat het deze keer niet té druk wordt, zullen we per dag 7000 kaarten verkopen', ging hij verder. Op deze manier zal het in alle hallen rustiger zijn waardoor de mensen meer tijd hebben om alles op hun gemakt te bekijken. Verstandig, als je het mij vraagt. Dit is zowel voor de bezoekers, als de standhouder prettig.

Ook zullen onder alle mensen die online hun kaarten kopen vette prijzen worden verloot. Voorgaande jaren maakte je kans op een geheel verzorgde reis naar Thailand, dit jaar worden er 4 sets van 3 Daiwa Molens weggegeven. Deze molens hebben een winkelwaarde van meer dan 1000 euro. Niet gek!

3

Er werd aandachtig geluisterd

Nadat Mick zijn verhaal had gedaan werd er de aftermovie van 2015 laten zien, gevolgd door een verhaal over de communicatie / marketing van de beurs. Hierna was het de beurt aan Jos Benders die vertelde over de nieuwste versie van de CARP ZWOLLE app

Sorry, only modern browsers.


Samengevat

CARPZWOLLE vind plaatst op 29, 30 en 31 januari 2016. Zowel vrijdag als zaterdag openen de deuren om 09:00 en  sluiten ze om 17:00. Zondag begint de beurs ook om 09:00 maar zal een uurtje eerder sluiten, namelijk om 16:00. Tickets zijn vanaf deze week online te koop. Er wordt een totaal van 7000 kaarten per dag verkocht en met de aanschaf van een e-ticket maak je automatisch kans op mooie prijzen. Zet het dus alvast in je agendaen hou CarpFeeling in de gate! Ook wij zullen je up-to-date houden!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.