Profiteer nu online van beursprijzen!

Carp Zwolle is achter de rug en als CarpFeeling willen we jullie bedanken voor de leuke gesprekken aan onze stand en op de beursvloer. Als je dit weekend naar de beurs bent geweest kon je profiteren van onze scherpe beursprijzen, waardoor je flink wat euro’s kon besparen op je favoriete CF kleding en merchandise. Ook waren sommige modellen zo populair dat ze snel uitverkocht waren op de stand. Om je nog iets langer te kunnen laten profiteren van deze koopjes en je in staat te stellen om de uitverkochte items te bestellen, hebben we besloten om deze hele week beursprijzen te hanteren in de CarpFeeling webshop! De kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. De actie loopt t/m zondag 11 februari.

Profiteer nu van scherpe beursprijzen op alle CF Merchandise
Profiteer nu van scherpe beursprijzen op alle CF Merchandise

Gratis verzending bij een bestelling boven 70 euro

Naast de scherpe prijzen hebben we nog een voordelige verandering doorgevoerd in onze webshop. Bestel je voor 70 euro aan kleding, dan versturen wij het pakket gratis binnen Nederland, België en Duitsland. Zoals je van ons gewend bent ontvang je netjes een track & trace code in je mail.

Wacht niet langer en profiteer nu van onze scherpe deals! 

Ga naar de CF webshop

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.