Profiteer van 25% korting op onze nieuwste designs!

Wie CarpFeeling een beetje volgt weet dat we het laatste jaar erg druk zijn geweest met de site en alles daar omheen. Eind vorig jaar lanceerden we onze webshop met eigen merchandise en begin dit jaar stonden we zelfs voor het eerst op Carp Zwolle, een mijlpaal waar we lang naar hebben uitgekeken. Steeds meer partners sluiten zich aan bij ons collectief, waarbij we jullie zoveel mogelijk gave content voor zullen schotelen. En het mooiste: het kost je helemaal niets!

Profiteer van 25% korting op diverse items

SALE!

Dagelijks groeit ons bereik en dat geldt ook voor onze Facebookpagina, waar we gisteren een prachtig aantal van 11.000 likes mochten noteren. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom bieden we je deze week 25% korting op onze nieuwste designs uit de shop! Een mooi moment dus om jezelf aan te kleden voor het naderende voorjaar. We hebben zowel shirts als hoodies voor je in de aanbieding, dus voor ieder wat wils.

Kijk snel in de shop welke producten zijn afgeprijsd. De aanbiedingen lopen tot 21 maart 2017.

Klik hier om direct naar de shop te gaan.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.