R-Sender System

Deze keer weer een echte gadget voor die vissers die wel houden van elektronische snufjes aan de waterkant. Het R-Sender System. Een speciaal systeem waarmee je je beetregistratie extra laat opvallen en je nooit meer misgrijpt naar de verkeerde hengel als je weer eens slaapdronken een run probeert te verzilveren.


De R-Sender lichtodule

Het R-Sender System is een beetregistratie systeem wat je aansluit op de Nitelight aansluiting van je beetverklikker door middel van een kabel. Het andere uiteinde van de kabel sluit je aan op een verlichtingsmodule van rvs die je onder je backrest (achtersteun) monteert. Krijg je nu een run, dan kun je in een oogopslag zien welke hengel afgaat en grijp je dus nooit meer mis. Velen van ons gebruiken beetverklikkers met felle leds of verlichte hangers om deze klus te klaren. Doch is het vaak zo dat als we horizontaal op onze stretcher liggen, de achterste buzzerbar precies zo valt dat we niks meer zien van de verlichting. Het R-Sender System wordt gemonteerd op de achterste steunen met de led richting de bivvy. Zo weet je altijd om welke hengel het gaat.

Alle gepatenteerde R-Sender lichtmodules beschikken over een felle blauwe led. De kabels worden bijgeleverd en de plugjes zijn geschikt voor zowel 2.5mm als 3.5mm aansluitingen. De lichtmodules werken op de stroom van je beetverklikker. Externe batterijen zijn dus niet nodig. Doordat gebruik is gemaakt van felle maar duurzame leds, zullen ze niet snel je beetverklikker leegtrekken.

Tim van Zanten,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.