Random nieuws week 2

De online kaartverkoop voor CARP Zwolle gaat hard en dat belooft dat het weer drie fantastisch gezellige dagen gaan worden. De fabrikanten zijn zich al aan het voorbereiden en nieuwe producten worden angstvallig geheim gehouden. Toch hebben we in deze komkommertijd het world wide web weer afgespeurd en de contacten warm gehouden. Veel leesplezier gewenst dus met deze iets kortere editie van het Random nieuws!

Nieuwe producten CC Moore @ CARP Zwolle 2016

Nieuwe producten CC Moore @ CARP Zwolle 2016

In het tweede Random nieuws van 2016 staan we onder meer stil bij de nieuwe Whitiez Pop-up range van het Nederlandse MTC Baits. Daarnaast besteden we aandacht aan nog meer aasmerken als Cipro Baits, Komaya Carp en het Engelse Enterprise Tackle. In dit nieuwsitem behandelen we een gaaf nieuw product van het Duitse Catch and Release en blijven we in Duitsland met een fraaie modificatie voor je molens van F.R. Custom Reels. We sluiten af met nieuwtjes van Avid Carp en Total Camo Carp Accessories en eindigen met aandacht voor het nog steeds prachtige Wolly initiatief van het Nederlandse Element Tackle.

Coming soon: N-TEC Carp Fishing Tackle

Coming soon: N-TEC Carp Fishing Tackle

MTC Baits WhitieZ Pop-ups

Het gebruik van chodrigs in combinatie met pastelkleurige en witte pop-ups is momenteel helemaal hot. MTC Baits speelt hier prima op in met hun nieuwste meesterwerk en dat zijn de WhitieZ Pop-ups. Deze pop-ups hebben naar zeggen een oneindig drijfvermogen, zijn licht elastisch, behouden vorm en hebben een hoge instant response. Ze zijn 14mm groot en verkrijgbaar in 5 smaken waaronder Ester Fruit en Essential Black Pepper. Een potje kost 9,95 euro en voor meer informatie surf je naar; www.mtcbaits.nl

De nieuwe WhitieZ Pop-ups van MTC Baits

De nieuwe WhitieZ Pop-ups van MTC Baits

Catch and Release Handcovers Rosewood Special Edition

Wie kekke lifestyle producten zoekt met een carpy randje moet beslist eens op de website van het Duitse Catch and Release gaan kijken. Ze verkopen diverse producten waaronder Handcovers, hoesjes voor je telefoon, in diverse varianten. Nieuw en zeer gelimiteerd zijn telefoonhoesjes voor de iPhone 5 en 6 gemaakt van het exclusieve Rosewood. Voor circa 19,00 euro kun je kiezen uit diverse gegraveerde exemplaren van karpers, meervallen of tekst. Voor meer informatie surf je naar; catchandrelease-handycover.de

De exclusieve Rosewood Handcovers van Catch and Release

De exclusieve Rosewood Handcovers van Catch and Release

Cipro Baits Smoked Bacon range

Een van de highlites van Cipro Baits voor CARP Zwolle is de nieuwe Smoked Bacon range. Een hartige savoury-achtige boilie welke zijn hartige smaak niet krijgt van vismelen maar van kanenmeel en een Smoked Bacon flavour. Kenmerkend voor deze boilie is een hoog eiwitgehalte en het gebruik van boterzuur en liquid liver. Naast boilies zullen ook producten als flavour, pop-ups en een glug verkrijgbaar zijn in deze smaak. Mis hem niet!

De nieuwe Smoked Bacon range van Cipro Baits

De nieuwe Smoked Bacon range van Cipro Baits

F.R. Custom Reels Spool Covers

Vooral in de tackle tart scene is het (zwart) kleuren van je molenspoelen hot. De echte tart kiest natuurlijk voor zwart! Toch is het jammer dat als je je molenspoelen laat spuiten of anodiseren, de originele sticker met merk en type vaak wordt verwijderd. Nieuw van het Duitse F.R. Custom Reels zijn hun Spool Covers. Speciale stickers met typeaanduiding en merknaam waardoor je molenspoel als nieuw oogt. Geïnteresseerd? Klik dan even op deze link!

De nieuwe Spool Covers van F.R. Custom Reels

De nieuwe Spool Covers van F.R. Custom Reels

Komaya Carp Baitsprays

Wie echt nog iets bijzonders zoekt qua aas moet eens kijken naar de Baitsprays van het Engelse Komaya Carp. Zij verkopen baitsprays in 6 smaken waaronder oldskool toppers als Rosehip, Pineapple en Butterscotch. De sprays zijn water based en hierdoor ook perfect te gebruiken in de winter. Boost je haakaas met dit product en creëer een nog attractiever aasje! Deze Baitsprays koop je per 6 smaken voor een omgerekende 33,20 euro. Bij interesse neem je contact op met ze via hun Facebook page.

De attractieve Baitsprays van Komaya Carp

De attractieve Baitsprays van Komaya Carp

Avid Carp Traction Net & Handle

Hadden we het vorige week nog over het nieuwe MSR Landing Net van Avid Carp, zo besteden we deze week aandacht aan dat andere nieuwe landingsnet en dat is het Traction Net & Handle. Het Traction Net & Handle is perfect voor de struinende visser en ingeklapt bestaat deze uit drie gelijke delen. Kenmerken voor het landingsnet is een 42 inch Super Soft net in olijfgroen, een tweedelige steel met een handvat van Japans krimpkous, het nieuwe Traction Spreader Block en spreidarmen van carbon. Voor meer informatie surf je naar; www.avidcarp.com

Het nieuwe Traction Net & Handle van Avid Carp

Het nieuwe Traction Net & Handle van Avid Carp

Enterprise Tackle Mix ‘n Match Service

Misschien wel het nieuwtje van de week is de nieuwe Mix ’n Match Service van het Engelse Enterprise Tackle. Enterprise Tackle verkoopt al sinds jaar en dag hun befaamde voorgeflavourde potjes met imitatiemaïs. Denk aan hun Classic en Food Source ranges. Nieuw voor 2016 is de mogelijkheid om de kleur van de maïs en de flavour zelf samen te stellen via hun site! Kies uit maar liefs 18 verschillende kleuren imitatiemaïs en combineer deze kleuren met maar liefs 37 flavours van merken als CC Moore, Solar Tackle, Nutrabaits, Rod Hutchinson en Richworth. Voor meer informatie surf je naar; enterprisetackle.co.uk

De nieuwe Mix ’n Match Service van het Engelse Enterprise Tackle

De nieuwe Mix ’n Match Service van het Engelse Enterprise Tackle

Total Camo Carp Accessories Single Reel Splash Mats

Het vissen met losse steunen heeft veel voordelen tegenover rodpods waarbij de hengels dicht op elkaar liggen. Je kan je lijnen beter uitvaren als er meer ruimte tussen de hengels zit en ook bij een aanbeet heb je meer spelingruimte. Een handig product voor de tarts onder ons die graag hun hengels op losse steunen vissen maar wel hun dure molens beschermd willen hebben tegen opspattend modder zijn de Single Splash Mats van het Engelse Total Camo Carp Accessories. Deze kleine matjes in DPM camo zijn voorzien van 4 ogen om hem vast te zetten met je bankstick of met pegs. Voor meer informatie surf je naar deze link.

De Single Splash Mats van Total Camo Carp Accessories

De Single Splash Mats van Total Camo Carp Accessories

Element Tackle Wolly voor het goede doel!

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat het Nederlandse Element Tackle begon met hun bijzondere initiatief en dat was de Wolly muts. Een lekkere handgebreide muts welke gemaakt werd door stichting De Rollende Breibol. Het geld wat werd opgehaald werd gedoneerd aan een goed doel. Nu deze winter toch een stuk kouder lijkt te worden dan we hadden gedacht, is zo’n warme muts geen overbodige luxe. Daarom dat we hem nog eens aanhalen. Wil je zo’n unieke handgemaakte muts hebben waarbij je ook nog eens goede doelen steunt, dan surf je naar; www.elementtackle.com

Voor mensen, door mensen. De Wolly vismuts van Element Tackle

Voor mensen, door mensen. De Wolly vismuts van Element Tackle

En met de Wolly zijn we alweer aan het einde gekomen van dit Random nieuws. Ik wens jullie allen een heel fijn weekend toe en tot volgende week!

Carp Care Cream van het Engelse Vardis Tackle

Carp Care Cream van het Engelse Vardis Tackle

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.