Random nieuws week 3

Ondanks dat we de afgelopen weken komkommertijd hadden wat betreft productnieuws, is er deze week een heel stuk meer te melden. Steeds meer fabrikanten maken zich op voor Zwolle en kondigen hun primeurs aan om mensen een rondje langs hun stand te laten lopen. Door al deze nieuwtjes is het Random nieuws van vandaag op oorlogssterkte! Ga er maar weer eens goed voor zitten en laat je verrassen door de nieuwtjes van deze week!

De introductie op CARP Zwolle van CarpVan

De introductie op CARP Zwolle van CarpVan

Bonne, we hebben weer ons best gedaan om de meest smeuïge nieuwtjes van deze week op een rijtje te zetten. Zo staan we stil bij nieuwe smaken in de Instant Action range van Nash Tackle, het gave kledingmerk Mooch Carp Clothing en nieuwigheden uit de stal van Ashima. We gaan door met de langverwachte LS3 rodpod van Star-Flite Stainless en bekijken een aantal primeurs welke Monkey Climber Magazine op CARP Zwolle zal gaan verhullen. Nog meer nieuws vonden we bij het Engelse Natures Baits met hun Scud range en we staan stil bij winterse kleding van Dexshell. We eindigen met de warme mutsen van De Tacklebox, de nieuwe pellets van MTC Baits en de gadget van deze week komt van het Engelse RidgeMonkey. Veel leesplezier gewenst!

Coming soon: de originele Nashbait sweater

Coming soon: de originele Nashbait sweater

Nieuwe smaken Nash Instant Action range

Nash Tackle en dan voornamelijk Nashbait van Gary Bayes is onlosmakelijk verbonden met de rijke geschiedenis van karperaas. Wie heeft er niet gevist met toppers van hun als de scopex, banana, squid of monstercrab? Naast de al flinke Instant Action range zullen er een paar toppers van weleer bij gaan komen en dat zijn Pineapple Crush, Liver & Garlic en Cappuccino. Ze zullen verkrijgbaar zijn in zowel 15mm als 20mm en net als bij de andere smaken in de range zullen er een paar gratis pop-ups bijzitten. Ben je nog opzoek naar een attractieve boilie voor de instant sessie dan is dit misschien wat voor jou!

Nieuwe smaken in de Instant Action range van Nashbait

Nieuwe smaken in de Instant Action range van Nashbait

Mooch Carp Clothing

Karperkleding is anno 2016 meer dan alleen gecamoufleerde bescherming en is door merken als Diem Angling, Navitas en bijvoorbeeld Wofte Clothing getransformeerd tot het tonen van een lifestyle. Een merk wat hier prima in past is het jonge Mooch Carp Clothing. Een prachtig merk wat hoodies, headware en T-shirts verkoopt. Ze startte hun onderneming november 2015 en vanaf volgende maand zal hun kleding te koop zijn. Ben jij een echte trendsetter en vind je de eerste pics van hun kleding gaaf? houdt dan hun site in de gaten! Surf naar; www.mooch-carpclothing.co.uk

Coming soon: Mooch Carp Clothing

Coming soon: Mooch Carp Clothing

Ashima Fluorotec

Wie nog opzoek is naar een volwaardige fluorocarbon hoofdlijn zal eens moeten kijken naar het gloednieuwe Fluorotec van Ashima. Ashima claimt dat dit Fluorotec de zwaarste fluorocarbon hoofdlijn is in de wereld en met een soortelijk gewicht van van 1:79 kan dit maar zo eens kloppen. Kenmerken van deze hoofdlijn is weinig rek, uitstekende trekkracht op de knoop, weinig geheugen, slijtvast en door een speciale hoge druk productie zal deze lijn nagenoeg geen vuilhechting hebben. Fluorotec zal verkrijgbaar zijn in drie treksterktes te weten; 0.32mm, 0.37mm en 0.42mm. Een klos van 600m zal rond de 39,00 euro gaan kosten. Houdt hun Facebook pagina in de gaten voor nieuws of surf naar; www.ashima.nl

Het nieuwe Fluorotec van Ashima

Het nieuwe Fluorotec van Ashima

Ashima Diamond Hook Sharpener

Tevens nieuw van Ashima en mijns inziens een verdomd handige tool is hun nieuwe Diamand Hook Sharpener. Nu zijn hakenvijltjes niet zo heel spannend meer tegenwoordig maar het ontwerp van deze versie zie ik zeker zitten! Deze Diamond Hook Sharpener is door Ashima zelf ontwikkeld en kenmerkend voor deze tool is dat hij klein is en zo in je tacklebox past. Door het ergonomische ontwerp kun daarnaast natuurlijk simpel en snel je haak aanscherpen. Deze nieuwe tool zal te zien zijn op CARP Zwolle. Voor meer informatie klik je hier.

De nieuwe Diamond Hook Sharpener van Ashima

De nieuwe Diamond Hook Sharpener van Ashima

Star-Flite Stainless LS3 Pod

Lang verwacht en binnen gekomen in Nederland is de Star-Flite Stainless LS3 Pod. Een prachtige en robuuste rodpod gemaakt van roestvaststaal en op diverse punten voorzien van het befaamde TrentloQ klemmechanisme. Kenmerken voor deze rodpod zijn de dubbele moederbalk en de goalpost buzzerbars. Door het verwijderen van de moederbalken kun je hem ook gewoon goalpost vissen. Hij kost 339,95 euro en je koopt hem bij de Star-Flite dealer van Nederland en dat is natuurlijk M2 Bait & Tackle. Surf naar; m2baitandtackle.com/ voor meer info!

Out now: Star-Flite Stainless LS3 Pod

Out now: Star-Flite Stainless LS3 Pod

Nieuwe producten Monkey Climber Magazine

Het Belgische Monkey Climber Magazine is momenteel sterker dan ooit en hun merch vind gretig aftrek bij een groot publiek. Voor 2016 komen er weer een aantal producten aan waaronder enkele gelimiteerde producten. Zo’n product zijn de exclusieve Monkey Sweets pop-ups wat een collab is tussen grootmeester CC Moore en Monkey Climber.

De gelimiteerde Monkey Sweets van Monkey Climber ft. CC Moore

De gelimiteerde Monkey Sweets van Monkey Climber ft. CC Moore

Naast deze Monkey Sweets komt er ook een nieuwe knalgele mok uit. Deze tevens gelimiteerde Ape Mug valt zeker op! Ook zijn er nieuwe Sticker Packs in de maak en aangezien al deze producten op de aankomende CARP Zwolle te koop zullen zijn, is het zeker de moeite waard Monkey Climber even te bezoeken!

Te koop op CARP Zwolle: Limited Edition Ape Mugs van Monkey Climber

Te koop op CARP Zwolle: Limited Edition Ape Mugs van Monkey Climber

Natures Baits Scud range

Van Monkey Climber gaan we over naar het Engelse Natures Baits en in het bijzonder hun nieuwe Scud aasrange. Deze nieuwe Scud range is gebaseerd op een prachtige blend van GLM, spirulina, lever en meer visproteïnes en in deze range zijn freezerbaits, pellets, bag & stickmix, glugs, pop-ups en wafters verkrijgbaar. Daarnaast is er ook een ‘Goo-achtige’ baitsmoke te vinden in deze range die luistert naar de naam Scud Vapour. Mocht je nog opzoek zijn naar een hoogwaardige en volwaardige range aan producten dan is het zeker raadzaam om te surfen naar; shop.naturesbaits.com/

Scud Vapour van het Engelse Natures Baits

Scud Vapour van het Engelse Natures Baits

Dexshell Element Repellement

Aangezien het buiten een stuk kouder is dan vorige maand, zullen we ons ook veel beter moeten aankleden om het een beetje vol te houden aan de waterkant. Mocht je nog opzoek zijn naar warme kleding dan zijn de producten van Dexshell misschien wat voor jou. Deze producten kosten iets meer dan andere merken maar dan heb je ook wat. Ze verkopen onder andere mutsen, handschoenen en sokken van hoogwaardige kwaliteit. Hun handschoenen bijvoorbeeld zijn olijfgroen van kleur, waterdicht maar ademend, naadloos en voorzien van Merino voering. Voor meer informatie surf je naar; dexshell.co.uk of ga je naar; www.woutvanleeuwen.nl

De warme handschoenen van Dexshell

De warme handschoenen van Dexshell

RidgeMonkey Action Station

Begin januari presenteerde het Engelse RidgeMonkey al enkele nieuwe producten als hun vernieuwde Bait Spoons en de Double Towel Set. Naast deze producten is er nog een product wat dit kwartaal gelanceerd gaat worden en dat is de Action Station. Een superhandige waterdichte en afsluitbare rigbox welke je door middel van een klem overal aan kan bevestigen. Zo heb je niet je baittools meer op je bivvy liggen, raak je minder snel wat kwijt en werk je op een fijne hoogte. Het is nog even een verrassing wanneer de Action Station komt maar er is een kans dat dit een van de primeurs gaat worden van CARP Zwolle!

Coming soon:  RidgeMonkey Action Station

Coming soon: RidgeMonkey Action Station

De Tacklebox Mutsen

We hadden het er net al even over, met deze winterse taferelen is het beslist geen overbodige luxe om je goed aan te kleden. Nieuw van De Tacklebox uit Beilen zijn hun warme mutsen. Carpy olijfgroene mutsen met aan de voorkant het bekende dTb logo van deze hengelsportspeciaalzaak. Zo’n muts kost 9,95 euro en voor meer informatie surf je naar; detacklebox.nl

De nieuwe dTb mutsen van De Tacklebox

De nieuwe dTb mutsen van De Tacklebox

MTC Baits Hi-Attract Pellets

Een pellet die past bij je boilie, hoe handig en effectief is dat! MTC Baits investeerde onlangs in een heuse pelletmachine en een van de highlites op de aankomende CARP Zwolle zijn deze 6mm pellets. Ze zullen wordt gemaakt in alle bekende boilieranges van MTC Baits en bevatten de nodige attractoren en wateroplosbare triggers. De prijzen starten al vanaf 3,95 euro de kilo. Voor meer informatie surf je naar; www.mtcbaits.nl

De nieuwe Hi-Attract Pellets van MTC Baits

De nieuwe Hi-Attract Pellets van MTC Baits

En met de nieuwe pellets van MTC Baits zijn we aan het einde gekomen van dit Random nieuws. Volgende week hebben we voor jullie een speciale Random nieuws CARP Zwolle 2016 special in petto. Mis hem niet!

De nieuwe Colesseum Pod van Summit Tackle

De nieuwe Colesseum Pod van Summit Tackle

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.