Random nieuws CARP Zwolle special

Het zal vanochtend ongetwijfeld een heel stuk drukker zijn geweest op de A28 richting Zwolle. CARP Zwolle heeft voor het eerst in haar geschiedenis ook de deuren op de vrijdag geopend om de grote massa aan karpervissers meer ruimte te kunnen bieden op deze beurs der beurzen. Ondanks dat ik pas morgen richting Zwolle vertrek, kan ik eigenlijk niet wachten. CARP Zwolle is meer dan een beurs. Het is een gevoel van erbij horen. Voor iedereen die ook pas morgen gaat, heb ik in deze Random nieuws special enkele tips voor producten die je mijns inziens echt moet zien. Onder al het grote geweld zijn namelijk prachtige nieuwe producten te vinden die het bekijken meer dan waard zijn!

Het nieuwe Pacific Tuna Project van CC Moore moet je geroken hebben

Het nieuwe Pacific Tuna Project van CC Moore moet je geroken hebben

Het is onmogelijk om alle nieuwtjes van de beurs in slechts 1 Random nieuws samen te vatten. Daarom dat we dat in de afgelopen edities voor een groot gedeelte al hebben gedaan. Toch staan we vandaag stil bij enkele van die producten die zeker gezien moeten worden. Zo behandelen we onder andere nieuwtjes van Pioneer Baits, Dutch Carp Metals en Monkey Climber Magazine. Staan we stil bij de rodsupport innovatie van deze beurs genaamd Summit Tackle en bekijken we de gloednieuwe Raptor Unhooking Mats van Raptor Boats. We gaan verder met een nieuwe voerboot van Pro Line, de gave dvd van Pilaar & Hofman en producten van NEO Baits en PB Products. We sluiten af met een bijzondere actie van Carp Whisperer, de stand van Mario’s Tackle en gaaf carbon van Raven. Ik wens jullie enorm veel leesplezier!

De nieuwste producten van RidgeMonkey zijn te vinden op stand 428

De nieuwste producten van RidgeMonkey zijn te vinden op stand 428

Pioneer Baits Finest Fruits

Er staan zoveel aasmerken op de beurs. Waarom begin ik dit Random nieuws met een enkele nieuwe boilie? Goede vraag natuurlijk maar dat ik de nieuwe Finest Fruits range aanhaal heeft natuurlijk een reden. Pioneer Baits staat al jaar en dag voor een enorme goede boilie en de range is kleinschalig maar kwalitatief hoogwaardig te noemen. Als er dan in deze kleinschalige range een boilie bijkomt, dan weet ik dat dit weer iets bijzonders is. De Finest Fruits is een zoete fruitige boilie met ingrediënten als Vitamealo en een blend van verschillende fruit flavours. Het is een grove boilie welke zowel instant als in een voercampagne prima gebruikt kan worden. Deze gele bol kan je proeven, voelen en ruiken op stand 504 in hal 5!

De nieuwe Finest Fruits van Pioneer Baits moet je meemaken!

De nieuwe Finest Fruits van Pioneer Baits moet je meemaken!

De gaafste Monkey Climber Merch!

In het vorige Random nieuws lieten we je al verschillende goede redenen zien waarom je zeker Monkey Climber Magazine moet bezoeken deze beurs. Denk aan de fantastische collab die ze samen met CC Moore deden en wat de zeer gelimiteerde Monkey Sweets opleverde. Denk ook aan die knalgele en gelimiteerde Ape Mug maar er is meer. Denk aan de gloednieuwe kledinglijn, Phone covers, de Black Label Pins, Sticker Packs en losse ‘Tail of friendship’ stickers voor je auto. De Monkey Merch is sterker dan ooit tevoren. Bezoeken die stand!

De zeer gelimiteerde Monkey Sweets i.s.m. CC Moore

De zeer gelimiteerde Monkey Sweets i.s.m. CC Moore

Summit Tackle

Op het gebied van rodsupport materiaal zal er ook dit jaar weer veel te zien zijn van onder andere JAG Products, Matrix Innovations en Dutch Carp Metals. Toch zal een van de grootste primeurs wel de komst van het Engelse Summit Tackle zijn. Of de standaard rodsupport producten van Summit Tackle niet al tot de beste kwaliteit haalbaar behoren, zo lanceren ze deze beurs ook nog eens een gloednieuwe Stainless Black Cobalt range! Naast buzzerbars en banksticks in deze range zal er ook een heuse Cobolt Pod worden geïntroduceerd. Prachtig roestvaststaal met een fraaie touch van zwart. Mis hem niet!

De Cobalt Pod van Summit Tackle moet je zien!

De Cobalt Pod van Summit Tackle moet je zien!

Raptor Unhooking Mat

Raptor Boats, wie kent ze niet! Toch introduceren ze tijdens deze beurs meer dan alleen hun gave boten en lanceren ze een heuse Unhooking Mat! Deze onthaakmat werd in eerste instantie ontwikkeld voor de bootvisserij en door het heavy duty doek kan hij prima achter je boot worden gehangen. Ook op de kant is hij natuurlijk prima bruikbaar! Deze opblaasbare onthaakmat kent opstaande randen van maar liefs 25 centimeter hoog, is voorzien van een Airmat en is aan de bovenkant geheel afsluitbaar door midden van velcron strips. Hij wordt geleverd met draagtas en pomp. Ben je nog opzoek naar een robuuste onthaakmat dan kan dit hem wel eens gaan worden!

De nieuwe Raptor Unhooking Mats van Raptor Boats

De nieuwe Raptor Unhooking Mats van Raptor Boats

Pro Line Dark Shadow MKII

Heet van de pers is de nieuwe Dark Shadow MKII voerboot van Pro Line. Deze boot is de waardige opvolger van de 1ste generatie Dark Shadow voerboten en deze mark 2 variant is gebouwd in samenwerking met Monster Baitboats. Op de beurs zal het prototype van deze MKII te zien zijn op de stand van Pro Line. Kenmerken voor deze boot zijn een ABS romp, Robbe, Graupner en Sinterbrons componenten, 5watt ledverlichting en mogelijkheid tot inbouw van diverse dieptemeters. Ben je nog opzoek naar een nieuwe voerboot dan mag je de stand van Pro Line niet overslaan!

Bekijk het prototype van de Dark Shadow MKII van Pro Line en Monster Baitboats

Bekijk het prototype van de Dark Shadow MKII van Pro Line en Monster Baitboats

Pilaar & Hofman in Turkije

Het eens zo rustige Zeist veranderde voor even in karperland toen de nieuwe film van Pilaar en Hofman in première ging en deze beurs kan je deze gave film al kopen voor je eigen home cinema. Pilaar en Hofman reisden tweemaal af naar het land van de doner kebab en wisten daar memorabele beelden te schieten van maagdelijke karpers, gave sightseeing en cultuur. Dit uiteraard met het bekende humoristische sausje! Bezoek hun stand en haal dat schijfje op. Lachen gegarandeerd!

Te koop op de stand van KWO. De nieuwe film van Pilaar en Hofman

Te koop op de stand van KWO. De nieuwe film van Pilaar en Hofman

NEO Baits Commercial Pellets en Maggots

Pellets zijn een onmisbaar ingrediënt in een goede voer- of stickmix. Daarom dat NEO Baits ook een enorme goede zet maakte met de introductie van hun Commercial Pellets. Op de beurs zullen deze voedingsrijke korrels worden gelanceerd en ben je net als ik een pelletfreak dan zijn ze het bekijken zeker waard! Ze zullen verkrijgbaar zijn in 2mm, 4,5mm, 6mm en 8mm in hersluitbare zakken van 900 gram. Daarnaast lanceert NEO Baits nog meer nieuwtjes waaronder hun nieuwe Maggots! Deze zachte en attractieve eetbare maden zijn verkrijgbaar in 5 smaken en zijn de tussenweg tussen echte maden of imitatie varianten. Vooral deze wintermaanden een echte topper!

De nieuwe Maggots van NEO Baits

De nieuwe Maggots van NEO Baits

De nieuwste producten van PB Products

Ook het Nederlandse PB Products zal deze beurs komen met een aantal innovaties die we niet mogen missen. Denk aan hun Straight Aligners, Curved Aligners of nieuwe bait tools. Het meest interessante product vind ik hun nieuwe Bait Screws. Deze speciale kunststof aasschroefjes zijn voorzien van een extra mini swivel waardoor je pop-up meer bewegingsvrijheid heeft op je rig. Hierdoor wordt je rig een stuk effectiever en heeft de karper vrij spel met het aas zonder dat hij onraad ruikt. Een klein maar doeltreffend product wat je moet zien!

De nieuwe Bait Screws van PB Products

De nieuwe Bait Screws van PB Products

Ernesto’s Specials bij Carp Whisperer

Ernesto Kamminga, de man achter Carp Whisperer komt deze beurs met een wel hele special actie. Hij heeft namelijk in de keuken gestaan om zijn Ernesto’s Specials te draaien! Deze roze pop-ups krijg je gratis bij een besteding van meer dan 40,00 euro aan Carp Whisperer producten of bij aankoop van hun Chod Pakket. Zoals we allen weten is Ernesto de oude eigenaar van het aasmerk The Baits en dus zullen deze pop-ups niet de minste zijn. Ben je nog opzoek naar goede chodmaterialen dan zou ik zeker stand 303 bezoeken in hal 3!

Gratis Ernesto’s Specials pop-ups bij besteding van meer dan 40,00 euro bij Carp Whisperer.

Gratis Ernesto’s Specials pop-ups bij besteding van meer dan 40,00 euro bij Carp Whisperer.

RidgeMonkey & Bank Bug @ Mario’s Tackle

Voor Mario’s Tackle van Mario Taal is deze editie van CARP Zwolle de eerst keer. Desondanks komen ze met een grote hoeveelheid producten op de markt van topmerken als Bank Bug, RidgeMonkey en Sonik Tackle! Bekijk onder andere de nieuwe Spod and Marker Holster van Bank Bug, De nieuwe S-ranges van Sonik Tackle of de RidgeMonkey Vault powerpack. Ook zullen de producten van Evolution Carp Tackle bij Mario verkrijgbaar zijn net als zijn eigen Sniper haken. Je vind Mario’s Tackle op stand 446 in hal 4.

De Spod and Marker Holsters zijn te vinden bij Mario’s Tackle

De Spod and Marker Holsters zijn te vinden bij Mario’s Tackle

Raven Chunky Black Carbon

Mocht je deze beurs opzoek zijn naar betaalbare banksticks en buzzerbars dan kan je eens kijken op de stand van Raven. Nieuw is namelijk hun Chunky Black Carbon. Banksticks, Buzzerbars en snag ears gemaakt uit aluminium en carbon. Door de combinatie van deze materialen zijn de producten enorm lichtgewicht te noemen en zien ze er ook nog eens behoorlijk tarty uit! Een aanrader!

Nieuw Chunky Black Carbon bankware van Raven

Nieuw Chunky Black Carbon bankware van Raven

Dutch Carp Metals Customized Avid Benchmark Bedchair

De review van deze week van de gave DCM Snag ears zal eigenlijk al een reden moeten zijn om de stand van Dutch Carp Metals te bezoeken. Naast hun fantastische producten hebben ze echter nog een primeur en dat is een customized Avid Benchmark Bedchair welke passend is gemaakt voor een Vortex 420 HD! Het betreft hier een prototype wat nog verder moet worden uitgedacht maar het zet wel de toon hoe innovatief DCM is. Op de stand zijn ook hun stage stands, steiger stands en bootrodpods te zien. Vergeet dan ook zeker niet stand 525 te bezoeken in hal 5.

De customized Avid Carp Benchmark Bedchair door Dutch Carp Metals

De customized Avid Carp Benchmark Bedchair door Dutch Carp Metals

En met bovenstaande heb ik uiteraard nog maar het topje van de ijsberg behandeld als het gaat om gave producten en nieuwe merken. Soms moet er ook wat te ervaren blijven niet! Ik wens jullie allemaal een fantastische beurs toe en wellicht tot morgen!

De draadloze SPOTcam van het Duitse Carpspot is te vinden op stand 109 in hal 1.

De draadloze SPOTcam van het Duitse Carpspot is te vinden op stand 109 in hal 1.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.