Random nieuws Carpsquare 2015 edition

De Hengelsport- en Visbotenbeurs is voor mij altijd al de start van het nieuwe seizoen geweest. Als het weer buiten iets kouder wordt en de herfst in volle gang is, worden stiekem ook al de plannen gesmeed voor komend seizoen en kan je je op deze eerste beurs van het nieuwe seizoen verlekkeren op al dat moois wat gaat komen. De Hengelsport- en Visbotenbeurs en natuurlijk Carpsquare in het bijzonder is vaak het toneel voor nieuwtjes. Voor de primeurs van die merken die ertoe doen. Ook dit jaar zijn er enkele primeurs naar buiten gekomen en als je vandaag nog niet de tijd hebt gevonden om te gaan dan kun je hieronder alvast lezen waar je zeker naar moet kijken. Veel leesplezier gewenst met deze Random nieuws Carpsquare 2015 edition!

1

Avid Carp presenteert een scala aan nieuwe producten

 De Hengelsport- en Visbotenbeurs is dit jaar weer goed voor een oppervlakte van 20.000m2 en meer dan 100 exposanten in alle visdisciplines. Voor ons karpervissers zijn er veel standhouders te vinden die ons gaan verwennen met de mooiste producten, diensten en aanbiedingen. In dit nieuwsitem staan we stil bij de introductie van nieuwe merken als Joti Fishing Baits & Tackle en Mario’s Tackle. Ook staan we stil bij nieuwe producten van Strategy, Arca-Bifa B-Carp, SPRO, Leonard Fishing Tackle, Pro Line, NEO Baits en Tactic Carp. Neem ze goed in je op want deze producten mag je niet missen!

2

De nieuwe D-Tec Camo beetmelders van Starbaits

Mario’s Tackle Sniper Hooks

Mario Taal is nog maar net begonnen met zijn Mario’s Tackle en het lijkt nu al een succesverhaal. In een korte tijd heeft hij zijn shop gevuld met topmerken en daarnaast kun je bij hem ook nog eens speciale producten vinden die je niet op elke hoek van de straat vind. Op Carpsquare zal Mario’s Tackle acte de presence geven met onder andere nieuwe producten van het Engelse Bank Bug en RidgeMonkey. Daarnaast zal hij ook zijn eigen Sniper haken range presenteren. Mario’s Tackle heeft een gezamenlijke stand met Karpervijver en RidgeMonkey en op de plattegrond vind je ze onder nummertje 100. Surf ook naar: www.mariostackle.nl/ voor een blik op zijn assortiment.

3

De nieuwe Sniper haken range van Mario’s Tackle

De introductie van Joti Fishing Baits & Tackle

Een stand waar je zeker even moet langslopen is die van het nieuwe Nederlandse Joti Fishing Baits & Tackle. In de gloednieuwe Feek range zit namelijk een groot scala aan hele gave imitatie aasjes die we nog niet eerder op de markt zijn tegengekomen. In de range zitten zowel drijvende als zinkende imitatie aasjes en qua soorten zijn er velen varianten in kleur en soort waaronder zelfs torretjes! Ook hun Special Liquids zijn de moeite waard om te bekijken. Joti Fishing Baits & Tackle is een merk van de gloednieuwe groothandel Treffers Fishing & Outdoor en naast deze producten zullen ook de producten van Katran Fishing Lines, Extra Carp en natuurlijk Diamondbaits te koop zijn. Mis hem niet!

4

Imitatie torretjes bij Joti Fishing Baits & Tackle

Strategy Stamina Strip-!T

Ook SPRO en in het bijzonder Strategy pakt dit jaar weer uit met een imposante stand. De afgelopen tijd hebben we al veelvuldig hun nieuwe producten aan jullie getoond maar het nieuwe Stamina Strip-!T hebben we nog niet nader behandeld. Dit nieuwe onderlijnmateriaal is van het gecoate type en is een nieuwe versie op de al bekende Stamina Ultra Sink onderlijnmaterialen. Deze Strip-!t versie is voorzien van een matte en sterke coating waardoor je er simpel combi-rigjes van kan knopen. Het strippen van dit onderlijn kan met een Stripper zoals de nieuwe Strategy SMARTTool. Stamina Strip-!T wordt verkocht op spoeltjes van 20 meter en in de kleuren Gravel & Sand en Muddy & Silt. Een product om zeker even te bekijken!

5

Het nieuwe Stamina Strip-!T van Strategy

SPRO Cresta Speed Pellets

Tevens uit de stal van SPRO en te zien op deze beurs zijn de nieuwe Cresta Speed Pellets. Nu ben ik een vervend gebruiker van zeer klein imitatie aas en vind dit nieuwe product dan ook super! De basis van dit product zijn de SpeedFeed pellets welke SPRO een tijd geleden uitbracht. Nieuw is de imitatie variant welke qua vorm, kleur en gewicht identiek is aan de echte pellets. Ze zullen te verkrijgen zijn in 6 kleuren en op een rekje zitten drie maten te weten small (4mm), medium (6mm) en large (8mm) pellets. Ik zie mijzelf deze rakkers al op een bedje van boiliekruim vissen. Een interessant product!

6

De nieuwe imitatie Cresta Speed Pellets van SPRO

Pro Line Xplosion Smoke

Ook het Nederlandse Pro Line heeft dit jaar te kennen gegeven om voor het eerst op Carpsquare te staan. Zoals we in het Random nieuws van week 39 al schreven is er onlangs een nieuw product uitgekomen van Pro Line en dat zijn hun Xplosion Smokes. Superdikke visueel sterkte liquids om je aas een extra boost te geven. Xplosion is verkrijgbaar in 6 varianten en is PVA vriendelijk. Naast Xplosion zal Pro Line ook een nieuwe boiliesmaak onthullen. Voor de Pro Line addicts een must-see!

7

De nieuwe Xplosion Smokes van Pro Line

Tactic Carp Extreme Weather Suit

De najaarsvisserij betekent kou en regen en daarom is het goed om ook aan jezelf te denken als je bedenkt te gaan vissen. Tactic Carp presenteert op de beurs hun Extreme Weather Suit in de vorm van de Softshell Parka with Drillbag en bijbehorende broek. Dit stevige en wind- en waterbestendige pak is voorzien van YKK ritsen, afsluitbare zakken en een handige Drill Bag aan de voorkant. Zo kan je je hengeleinde bij een lange dril in deze Drill Bag zetten en hierdoor meer ondersteuning krijgen. Voor meer informatie ga je naar: www.tacticcarp.com of neem je natuurlijk een kijkje op hun stand!

8

Het Extreme Weather Suit met Drill Bag van Tactic Carp

NEO Baits Feed Eggs

Tezamen met Pro Line zal ook NEO Baits aanwezig zijn met nieuwe producten! Naast de EGG Connectors die we in het Random nieuws van week 27 nog bespraken, hebben ze voor deze beurs de Feed Eggs voor jullie in petto. Deze Feed Eggs zijn, zoals de naam al zegt, speciaal voor het voeren bedoeld. In een pot zit 2 liter aan eitjes en deze eitjes worden verkocht in 6 smaken te weten; Royal Bordeaux, Green Supreme, Premium White, Red Champion en Gold Star. Zoek je nog iets bijzonders qua aas voor het uiteinde van het jaar dan is de stand van NEO Baits de moeite waard!

9

De nieuwe Feed Eggs van NEO Baits

B-Carp Trolley Chair One Wheel

B-Carp, de karperafdeling van Arca-Bifa is misschien niet het meest spannende merk wat we kennen op de markt. Toch vind ik de nieuwe Trolley Chair ONe Wheel een product wat heel aardig gevonden is en een uitkomst voor de mobiele visser. Deze trolley en visstoel in 1 is handig voor die korte sessies waar je het liefst zo min mogelijk meeneemt. Eenmaal de spullen weer opgeruimd, demonteer je de handvatten en stop je deze Trolley Chair One Wheel gewoon weer in zijn beschermhoes. Zo is hij ook nog eens handig te vervoeren! Daar is over nagedacht!

10

Mis hem niet! De Trolley Chair One Wheel van Arca-Bifa

LFT Fizz Tablets 9mm

Eind januari dit jaar schreven we nog een uitgebreide review over een van de aasinnovaties van 2014 en dat waren de Tablets van het Nederlandse Leonard Fishing Tackle. Handige bruistabletten welke verkrijgbaar waren in diverse smaken en oplostijden. Nieuw voor deze beurs zijn de 9mm Fizz Tablets. Dit handzame formaat is makkelijk te mixen in een partikel- of stickmix en je hebt het voordeel dat je niet meer de grotere Tablets hoeft te breken om ze door je mix te mengen. Bezoek de stand van Leonard Sports en bekijk ze eens!

11

De nieuwe 9mm Fizz Tablets van Leonard Sports

En met de Fizz Tablets ben ik aan het einde gekomen van deze speciale Carpsquare edition. Wij van CarpFeeling zullen aankomende zaterdag een kijkje gaan nemen in Utrecht. Hopelijk komen we nog enkele van jullie tegen. Ga je vandaag of zondag dan wens ik je in ieder geval enorm veel plezier toe. Tot volgende week!

12

RidgeMonkey zal goed vertegenwoordigd zijn op Carpsquare!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.