Random nieuws Clothing Special augustus 2012

Trendy karperkledij is hot! Na de laatste maanden al even Scale, Obsessive carp Disorder, Wofte, Wierd Fish, Bitg en de House of Carp kledij te hebben behandeld, kunnen we jullie melden dat er twee gloednieuwe Engelse kledingmerken gaan bijkomen en dat van diverse fabrikanten onlangs gave kleding is uitgebracht of eraan gaat komen! Daarom is het tijd voor een heuse Clothing Special met alle ins en outs rondom deze nieuwe kledij! In de special aandacht voor onder andere Navitas Apparrel en Banktramp Clothing. Daarnaast gave kleding van onder andere Fluke Custom Precision, Solar Tackle, CC Moore en Korda. Veel leesplezier toegewenst!Navitas Apparrel

We vallen gelijk in huis met het allernieuwste Engelse kledingmerk genaamd Navitas Apparrel.  Navitas is een nieuw kledingmerk van Mark Munson. Mark Munson als persoon zal jullie weinig zeggen. Toch is hij de oprichter van het hippe en bekende kledingmerk Diem Apparrel. Mark is er uitgestapt na wat meningsverschillen met zijn compagnon en is dus opnieuw begonnen. Zijn doel is om kleding te ontwerpen van een nog hogere kwaliteit. Navitas Apparrel zal zijn release vinden in september. Het is dus nog even wachten op een uitgebreide scoop in hun keuken. Ik raad je aan om even vriendjes te worden met Navitas op Facebook. Zo kan ook jij genieten van de eerste spyshots van dit nieuwe merk. Binnenkort meer omtrent Munson’s nieuwe kledinglijn!


Het nieuwe Navitas Apparrel van Mark Munson
 

Banktramp Clothing

Het tweede nieuwe Engelse merk is Banktramp Clothing. Kleding die zowel aan de waterkant als in de stad gedragen kan worden. In het assortiment zijn onder andere t-shirts, hoodies, mutsen en petten te vinden. De kleding is qua design vrij minimalistisch. Enkel het Banktramp logo is duidelijk aanwezig. Zoals alle kledingmerken zijn de producten in diverse kleuren verkrijgbaar. Op zich zijn de producten nu niet bepaald heel innovatief of uniek. Toch is het kleding waar je absoluut niet mee voor lul loopt. Voor een overzicht van de producten kun je het beste kijken op www.banktramp.com


Het Banktramp Black is Back T-shirt
 

Korda Clothing 2012

In de social media was het even gekkenhuis onder de Engelsen. Een heuse spyshot was gepost van de nieuwe Korda kleding. Het shirt zag er mijn inziens enorm strak uit en had zeker potentieel. Helaas bleek het voor mij en anderen niet te gaan om een officiële foto van Korda zelf. Een of andere Engelsman had even zijn photoshop kunsten het World wide web opgeslingerd en daardoor de online tongen losgekregen. Goed nieuws is wel dat Korda ook serieus bezig is met een nieuwe kledinglijn. Niet heel gek ook aangezien concurrenten als Nash Tackle al weer even hele trendy karperkledij verkopen!  Het is dus even afwachten hoe de officiële shirts en andere kledij van deze Engelse grootmacht eruit gaan zien. Hopelijk wel in de trant van het shirt hieronder!


Een goede photoshop van een Korda shirt wat niet gelanceerd zal worden
 

CC Moore Black Hoodies Limited Edition

De oplettende gebruiker van de CC Moore producten had het al gezien. Onlangs is het oude logo op de schop gegaan en is er een modern en stylisch logo voor de in de plaats gekomen. Om het nieuwe logo een beetje te promoten heeft het Engelse CC Moore besloten om enkele Limited Edition Hoodies uit te brengen. Het gaat hierbij om een zwarte hoodie die aan beide kanten is bedrukt met het nieuwe logo. De hoodies zijn verkrijgbaar in de maten small,medium, large en extra large en zijn te bestellen via ccmoore.com.  Een collectorsitem!


De Limited Edition Black Hoodies van CC Moore
 

Fluke Custom Precision Clothing Range

Het nog relatief jonge Engelse Fluke Custom Precision heeft als core business het vervaardigen van zeer net rodsupport materiaal gemaakt van roestvaststaal en carbon. Net als elk ander merk is het nooit verkeerd om ook een kledingrange toe te voegen aan je core business daar het gewoon een vorm van betaalde reclame is. Fluke Tackle heeft de eerste spyshots vrijgegeven van hun nieuwe hoodie. Het gaat hierbij om een zwart exemplaar met een rode binnenvoering in de Fluke kleuren. Op beide zijden van de hoodie waaronder op de schouder is het logo van hun te vinden. De verwachting is dat het niet enkel bij een hoodie blijft. Ben je een beetje Fluke minded dan is deze kleding de moeite waard! Nu maar even afwachten wanneer de kleding wordt gelanceerd. Mijn inziens kunnen ze zich beter gaan richten op de Multi Rodpod die al een lange tijd wordt aangekondigd maar er nog steeds niet is!


Nieuw: kleding van Fluke Custom Precision
 

Nieuwe deftige kleding van Solar Tackle

Het gaat goed met Solar! Na het afgelopen jaar enkele zeer chique producten te hebben gelanceerd en de site een opfrisbeurt te hebben gegeven, zal er binnen korte tijd ook nieuwe kleding aan gaan komen. Hoe de range er precies uit zal gaan zien is nog maar de vraag. Een foto op het World wide web was alleen al genoeg om te zeggen dat dit ‘quality clothing’ gaat worden! Hieronder alvast een voorproefje van wat we kunnen gaan verwachten! Mijn inziens  zeer nette kledij! Zodra er meer nieuws is omtrent deze nieuwe kledinglijn dan zal ik jullie dit laten weten!


Coming soon: nieuwe kleding van Solar Tackle

En met Solar zijn we aan het einde gekomen van deze korte Clothing Special.  Volgende week weer een normale versie van Random nieuws met onder andere nieuws van Noble Carp, Nash Tackle en Ikea! Tot dan!
 


Een T-shirt van het jonge Belgische aasbedrijf Flemish Carp Products

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.