Random nieuws januari 2014 (deel 4)

Vorige week hadden we in het Random nieuws echt een mega update aan nieuwe producten. De lezers van mijn nieuwsitem zal het misschien verbazen aangezien ik toch echt had aangekondigd minder producten per item te behandelen. Toch gebeurt het zo af en toe dat je nieuws tegenkomt wat eigenlijk niet kan wachten. Nieuws is iets van de dag en het is dan ook een uitdaging het nieuws te brengen wanneer het nog actueel is. In dit item heb ik weer de meest bijzondere producten voor jullie bij elkaar verzameld van de afgelopen week.
 


Ook dit nieuwsitem heb ik weer een aantal bijzondere producten en merken voor jullie in petto. Wat dacht van de prachtige rodsupport producten van Antony Inox of de handige 2014 aastas van Prologic? Daarnaast behandelen we een nieuwe attraktor van DSK Pellets en een handige antiseptic van het Duitse Successful Baits. We gaan daarna door met de loden van Patrick Spruyt waarna we aanbelanden bij een nieuw Nederlands bedrijfje wat gespecialiseerd is in het upgraden van je voerboot. We sluiten af met de nieuwe hookrange van Bankbug en het nieuwe Advanta Tackle van Angling Direct. Veel leesplezier gewenst weer!
 


De nieuwe Supa Compact Brolly van Fox International
 

De producten van Antony Inox

Dat supergave producten niet alleen uit Engeland komen, zal voor niemand echt nieuw zijn. Een prima voorbeeld zijn de producten van het Hongaarse Antony Inox. Antony Inox richt zich voornamelijk op rodsupport producten en indicators. Qua rodsupport producten, moet je denken aan banksticks, buzzer bars maar ook quick releases en snag ears. Alle rodsupport producten zijn uitgevoerd in roestvaststaal. Naast deze producten verkopen ze ook in kleinschalige oplage baittools die tevens gemaakt zijn van roestvaststaal. Qua indicators moet je denken aan bracklets, speciale chains en bobbins. Vooral de chains en bobbins was ik nog niet eerder zo tegengekomen! Voor meer informatie over hun producten, zoek je ze op, op Facebook!
 


De speciale Indicators van het Hongaarse Antony Inox
 

Prologic Commander Double Method Bag

Eerlijk is eerlijk, ik had gezegd dat ik wel klaar was met het behandelen van 2014 producten van het Franse Prologic. Toch kwam ik deze week de Double Method Bag tegen en dat is toch best weer een net product al zeg ik zelf! Deze dubbele Method Bag maakt het mogelijk om 2 stickmixen of grondvoeren op te slaan inclusief alle toebehoren. Het doek van deze tas is het bekende 600D doek. Een materiaal wat ademend is en daardoor snel droogt. De tas kent een harde body om stijfheid te garanderen. Dit is belangrijk om goed je stickmixen te kunnen mengen. Er zitten zelfs in elke hoek van de tas, speciale inkepingen om de tas aan de grond te nagelen door middel van banksticks.  Deze Double Method Bag is voorzien van 2 opvouwbare en uiteraard, waterdichte emmers gemaakt van PVC. Aan de buitenkant van de tas zitten verschillende vakken waaronder enkele elastische vakken voor het opbergen van liquids, boosters en glugs. Mede door al deze features, is deze bag een prima basisstation voor het maken van je grondvoeren en stickmixen. De kosten bedragen een 60 euro.
 


De nieuwe Prologic Commander Double Method Bag
 

DSK Pellets Lamin-Ate

De mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik gek ben op het experimenteren met allerlei vloeibare additieven in combinatie met pellets. Mijn interesse was er dan ook bij een gloednieuw product van DSK Pellets wat op Carp Zwolle zal worden geïntroduceerd. Het betreft Lamin-Ate. Een speciale liquid wat volgens DSK op verschillende manieren gebruikt kan worden. Op Youtube is een filmpje te vinden waarbij ze Lamin-Ate gebruiken als een baitglue. Een lekkere stroperige en wolkende glug die ze vervolgens dippen in vismeel, pellets en noem maar op. Nu kennen we dit soort glugs natuurlijk al. Denk aan de glugs van Discharge Baits of echt dikke glugs als de Pallatrax Almond Glug en Active Baits Bait Batter.  Toch ziet deze Lamin-Ate er erg goed uit! Lamin-Ate zal te koop zijn in 4 varianten te weten; Liver Green, Betaine-Vanilla, Scopex en Spicy Spice. Mijn inziens een product om zeker even te bekijken op de komende Carp!
 


Het nieuwe Lamin-Ate van DSK Pellets wat geïntroduceerd zal worden op Carp Zwolle
 

Patrick Spruyt Loden

Patrick Spruyt is wellicht wel de bekendste loodmaker van België. Hij verkoopt al jaren een groot arsenaal aan verschillende loodjes voor hele aardig prijsjes. Zo verkoopt Patrick meer dan 10 verschillende soorten lood. Naast de bekende vormen, verkoopt hij ook pelletloden en markervoeten. Qua kleuren/coatings kan je maar liefs kiezen uit een 15 uitvoeringen! Een leuke service die Patrick aanbiedt voor de komende Carp Zwolle, is dat je lood bij hem kan bestellen wat hij mee zal nemen naar Zwolle. Patrick staat het weekend op de stand van Big Dropper voerboten wat dus tevens afhaalpunt is voor zijn loden. Mocht je dus nog kwalitatief hoogwaardige loden zoeken voor komend seizoen welke ook niet zo duur zijn, check dan even de Facebookpagina van Patrick voor de mogelijkheden!
 


Bestel je Patrick Spruyt loden voor Carp Zwolle!
 

Successful Baits Dr. Bob Antiseptic

Wat ooit begon bij Kryston Klin-ik, is anno 2014 uitgegroeid tot een product wat door tientallen bedrijven wordt verkocht. Ook Successful Baits heeft tegenwoordig een antiseptic in de range en dat is Dr. Bob. Net als alle antiseptics die momenteel op de markt zijn, heeft dit antibacteriële en desinfecterende goedje, meerdere werkingen. Zo is dit product niet alleen geschikt voor het haakwondje en andere wondjes op de huid. Dit goedje is namelijk ook goed tegen vinrot en kieuw- en huidwormen. Dr. Bob is te koop voor een kleine 7 euro per flesje van 50ml. Je besteld hem via www.successful-baits.de
 


Dr. Bob van het Duitse Successful Baits
 

Voerboot Upgrade

Voerboten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken aan de waterkant. Toch gaan deze dure bootjes nog weleens kapot en dat is aan de ene kant natuurlijk niet heel gek. Elektra en water zullen namelijk nooit vriendjes worden en die boten hebben met zwaar weer toch heel wat te voortduren! Nieuw in Nederland is Voerboot Upgrade. Een bedrijfje wat goed is in het upgraden, restaureren en ombouwen van jouw voerboot. Denk aan het ombouwen van Chinese voerbootjes met Duits kwaliteits spul, het inbouwen van je fishfinder of voor de installatie van een nieuwe handzender. Heeft jouw bootje dus kuren of zie jij zo'n upgrade wel zitten? Check dan even www.voerbootupgrade.nl
 


Laat je voerboot upgraden door Voerboot Upgrade
 

De producten van Advanta Tackle

Het Engelse Angling Direct is in Nederland nagenoeg onbekend. Toch is Angling Direct een van 's werelds grootste online tackle shops. Onlangs is een nieuw merk uitgekomen van hun genaamd Advanta Tackle. Advanta Tackle verkoopt hengelsportmateriaal voor zowel de witvis-, wedstrijd- als karpervisser. De range aan karperspullen is in deze aardig uitgebreid te noemen. Denk aan producten als rodsupport materiaal, schepnetten, hengels, beetmelders, aas, end tackle en nog veel meer. Advanta Tackle is een prima middenmoter met hele aardige producten. Een prachtig product wat, ondanks dat het niet zeer innovatief is, mijn aandacht trok, is bijvoorbeeld de Stainless Steel Hook Puller. Geïnteresseerd in de producten van Advanta Tackle? Kijk dan even op  www.anglingdirect.co.uk
 


De Stainless Steel Hook Puller van het Engelse Advanta Tackle


En met de producten van Advanta Tackle, ben ik alweer aan het einde gekomen van dit 4e Random nieuws van januari. Volgende week hebben we weer een speciale 5e editie met daarin onder andere producten van D.A.M. Mad, Prologic en nog veel meer! Tot dan!
 


Coming soon: Bankbug Silent Assassin Hookrange
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.