Random nieuws juli 2012 (deel 2)

In dit tweede deel van Random nieuws van de maand juli weer aandacht voor bekende en onbekende merken uit binnen- en buitenland. In dit nieuwsitem ondermeer aandacht voor het Duitse Imperial Baits, Nash, ESGF, Chub, House of Carp, Custom Angling Solutions en NXN Customs. Verder aandacht voor nieuwe producten van JRC welke werden geïntroduceerd op de Sales Meeting 2012 van JRC. Kortom, weer een nieuwsitem bomvol leuke, ludieke en interessante producten. Veel lees- en kijkplezier toegewenst!Imperial Baits Strohhut (Strohoed)

Zo af en toe komen fabrikanten met leuke en ludieke producten op de markt die je niet zo snel zal refereren met karpervissen. Een voorbeeld zijn de Seat Covers van Nash die we onlangs al even belichtte. Ook het Duitse Imperial Baits van Max Nollert kan er wat van gezien hun Energydrinks die ze een tijdje geleden op de markt presenteerden. Of dat niet gek genoeg is hebben ze voor deze zomer een heuse strohoed te koop. Een echt product voor de zonnige zomer. De strohoed is voorzien met een oranje band met daarop de slogan “ We love to fish”. Door de oranje kleur van de band zou ik bijna opmaken dat Imperial Baits toch stiekem voor het Nederlands elftal was!


De Strohoed van Imperial Baits
 

ESGF Bivvy Table Deluxe

Het Nederlandse ESGF blijft mij vaak verrassen met hun producten. Een product wat niet zozeer nieuw is maar wel de moeite waard is om even aan te halen is de Bivvy Table Deluxe. De meeste bivvy tafeltjes op de markt zijn gemaakt van plastic. Prima natuurlijk omdat ze zo lichtgewicht zijn. Een nadeel is dat het plastic blijft en dat het kapot kan. De Bivvy Table Deluxe van ESGF is anders. Deze tafeltjes zijn namelijk gemaakt van roestvaststaal. Ze hebben verstelbare pootjes en een blad met rubberen rand zodat je spullen er niet af mieteren. Het nadeel van deze tafeltjes is natuurlijk het gewicht. Doch koop je een stukje kwaliteit wat enorm lang mee zal gaan. Heb je een handige barrow voor je spullen of is de afstand tussen auto en stek niet ver dan kun je eens overwegen om een stukje kwaliteit in huis te halen. De tafeltjes kosten 47,50 euro de stuk.


De Bivvy Table Deluxe van ESGF
 

Chub Bivvy Mat

Bivvy mats zien we nog niet heel veel aan de Nederlandse waterkanten. Dergelijke producten hebben vaak een gewenningsperiode nodig. De eerste Bivvy mats zagen we vorig jaar bij Fox en later ook bij Trakker. Het is een mat die bedoeld is om in de deuropening van je bivvy te leggen en welke voorkomt dat je niet teveel modder en vuil naar binnen loopt. Ook als je tent staat op een natte en modderige ondergrond voorkom je zo dat je alles vies loopt. Ook Chub heeft onlangs een Bivvy Mat aan haar assortiment toegevoegd. Het gaat hierbij om een heavy duty onderzeil met in het midden een neopreen gedeelte wat makkelijk schoon te maken is. ze zijn 90cm bij 61cm in formaat en wegen een 750 gram. Ze worden geleverd met een pouche om deze Bivvy Mat in op te bergen.


De nieuwe Bivvy Mat van Chub
 

House of Carp bedrukte Mokken

In een vorig nieuwsitem van deze maand lieten we al even de nieuwe coole kledinglijn zien van House of Carp. Naast deze nieuwe kledinglijn heeft House of Carp nog een leuk product toegevoegd en dat is de mogelijkheid om een mok te laten bedrukken met je favoriete foto. Je levert een foto aan, je bepaald een eventuele tekst die je erop wilt en voor 6,50 euro exclusief natuurlijk de verzendkosten ontvang je een bedrukte mok thuis. Nu kun je natuurlijk zo’n mok meenemen naar de waterkant maar omdat gewone mokken zo kapot gaan zou ik dit niet aanraden. Beter nodig je je visvrienden uit op de koffie en show je ze even die dikke beer die je onlangs ving! Als dat niet je ego streelt!


Laat een mok bedrukken met je grootste vangst door House of Carp
 

Nieuwe producten JRC (Sales Meeting 2012)

Eind juni was de jaarlijkse Sales Meeting van JRC waar weer enkele nieuwe producten werden geshowd. Tijdens deze Sales Meeting werden onder andere een nieuwe foedraal en onthaakmat in cradle style geïntroduceerd. Ook de nieuwe collectie weegschalen waren te bezichtigen. JRC brengt al sinds jaar en dag weegschalen op de markt. Deze worden vervaardigd door het merk op het gebied van weegschalen en dat is Reuben Heaton. Zo hadden ze al een weegschaal die ging tot 27 kilo. Deze weegschaal gaat er een grote broer bij krijgen en dat is een heuse weegschaal die tot maar liefst 54 kilo gaat! Niet heel gek nu het wereldrecord karper langzaam naar de 50+ kilo gaat!


De nieuwe 54 kilo weegschaal naast zijn kleine broertje
 

Uitbreiding JRC DSI Alarms

Een tijdje geleden bracht JRC al de nieuwe DSI beetverklikkers en receiver op de markt. Op en top kwaliteit welke wordt vervaardigd door het Tjechische Flajzar. De DSI range zal waarschijnlijk een uitbreiding gaan krijgen. Zo zal er een heuse bewegingsmelder bijkomen voor ongewenste gasten op je stek die werkt op de DSI ontvanger. Ook zullen de losse dongels deze kant op gaan komen om je beetverklikker die niet voorzien is van interne transmitter nu ook draadloos te maken. Nu ben ik aardig bekend met Flajzar en hoop ik dan ook echt dat deze dongels naar Nederland gaan komen. Je kan namelijk een heel seizoen doen op een enkel knoopbatterijtje. Een hekel punt wat de ATT dongels bijvoorbeeld niet kunnen. Als ze op de Nederlandse markt komen ben ik in ieder geval de eerste die ze zal aanschaffen! Top kwaliteit!


De nieuwe bewegingsmelder en een dongel in de JRC DSI range
 

NXN Customs prototype Illuminated Hanger

Bij NXN Customs van Mike Nixon kun je terecht voor een tarty setje hangers die gemaakt worden naar jouw wensen. Fijn is ook dat de prijzen voor je hangers goed betaalbaar zijn terwijl je toch iets bijzonders hebt. Begin maart lieten we al het laatste product uit de stal van dit merk zien. Dit waren de zogenaamde G1 Chains. Momenteel is NXN Customs bezig met een illuminated Hanger die aan te sluiten is op de beetverklikker. Op zich niet heel bijzonder maar de versie van NXN moet natuurlijk wel tarty zijn! Het eerste prototype zag er in ieder geval weer veel belovend uit! Zodra de uiteindelijke versie op de markt komt dan zullen jullie dit van mij horen!


Het prototype van de Illuminated Hanger van NXN Customs
 

Customs Angling Solutions Spirit Levels

Het Engelse Custom Angling Solutions staat bekend om zijn buzzer bars met daar in een handig waterpasje voor de echte tarts onder ons. In Random nieuws deel 3. Van de maand juni lieten we al de nieuwe Unrivalled Titanium Range zien. Naast deze range zijn er meer nieuwe producten te melden die zeker de moeite waard zijn! In dit nieuwsitem aandacht voor de nieuwe losse Spirit Levels (waterpasjes). CAS heeft ze namelijk nu ook los te koop met schroef draad om je normale 3rod buzzerbar om te toveren tot een tarty one met waterpas! Zo kun je nu je buzzer bars en/of rodpod nog rechter zetten! De kosten per stuk zullen op een 10 euro neerkomen.


Losse Spirit Levels van Custom Angling Solutions


En met Custom Angling Solutions zijn we aan het einde gekomen van dit 2e nieuwsitem. Volgende keer aandacht voor wederom nieuwe producten van Custom Angling Solutions, Het nu nog onbekende Potty’s, DSK Pellets en nog veel meer. Stay tuned on CarpFeeling.com!
 


De nieuwe Nash Double Net Float

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.