Random nieuws mei 2012

Naast dat spreekwoordelijk alle vogels in mei een ei leggen zitten fabrikanten van karperspullen natuurlijk ook niet stil. Ook deze maand zijn er weer enkele nieuwe producten op de markt gekomen die we jullie natuurlijk niet wilde onthouden. In dit eerste deel onder andere de 2012 range Steve Neville beetverklikkers en nieuwe producten van Matrix Innovations. Verder nieuws van Taska Tackle, Diem Angling Apparel en Watersense. Veel leesplezier toegewenst!Steve Neville 2012

Steve Neville beetverklikkers, afgekort Nevs, zijn al decennia lang een van de meest betrouwbare beetverklikkers die we kennen. Ondanks dat het uiterlijk van de Nevs nooit echt noemenswaardig is veranderd, zo zijn er wel degelijk nieuwe technologische veranderingen geweest die Nevs nog beter hebben gemaakt. Nieuw voor de 2012 heeft Steve Neville de Nevs voorzien van een interne transmitter. Dit betekent dat de bekende uitgang aan de achterkant van de pieper weg is gehaald. Daarnaast hebben ze enkele standaard features die de meeste piepers van hedendag ook hebben toegevoegd als gevoeligheid en volume wat nu is te stellen in 3 standen. Alle instellingen zijn in te stellen met slecht dat ene tuimelaartje wat Nevs altijd hebben gehad. Je moet het systeem even doorhebben maar het is wel een echte aanwinst. Natuurlijk is het al een tijdje mogelijk om Nevs draadloos te maken. Producten als ATTX Neville Backs en het ATTs V2 Remote System maken dit mede mogelijk. Toch gaat Steve Neville gestaag met zijn tijd mee. Een legendarische pieper met nieuwe mogelijkheden!


De nieuwe 2012 Steve Nevilles zonder jack uitgang aan de achterzijde
 

Nieuwe producten Matrix Innovations

Ook het Engelse Matrix komt weer met enkele nieuwe producten. Deze keer geen nieuwe buzzer bars, hangers of rodpods maar support producten om die banksticks ook in stevigere ondergronden te prikken als klei en steenachtige bodems. Daarvoor brengen ze twee nieuwe producten op de markt en dat zijn de Piledriver en de Mallet Cap. De Piledriver is als het ware een Digging stick om een gat in de grond te boren om daar vervolgens je bankstick in te zetten. Een product dat we al bij meerdere fabrikanten tegen kwamen als Defiant MPS of Gardner. De Mallet Cap is een handig opzet stukje waarmee je je banksticks de grond in kan hameren zonder de kop van je bankstick aan gort te slaan. Een product wat we eerder ook al tegenkwamen bij Ultimate, Gardner met de Hammerhead en nog een aantal fabrikanten. Zowel de Piledriver als de Mallet Cap zijn natuurlijk geschikt voor de Matrix producten. Beide niet echt vernieuwende producten maar wel handig!

 


De nieuwe Matrix Piledriver
 

Matrix Innovations Quad Lock

Een ander nieuw product is dan wel weer uniek en dat is het nieuwe Quad Lock. Een speciale quickrelease bracklet om bijvoorbeeld de connectie tussen je buzzer bars en je piepers te optimaliseren. Natuurlijk zijn ook quickreleases nu niet echt iets nieuws. Toch is de versie van Matrix wel weer heel chique en doeltreffend te noemen! De bracklet gaat open door de quickrelease in een hoek van 90 graden te draaien. Doordat de quickrelease van binnen op 4 punten rust, zullen je piepers nooit meer scheef op je buzzer bars zitten. Natuurlijk wel eerst even de quickrelease zelf recht op je buzzer bars monteren! Een prachtige uitvoering van een bestaand idee al zeg ik zelf!


De nieuwe Matrix Innovations Quad Lock quickreleases
 

Taska Puller

Ook Taska heeft weer een leuk speeltje opgenomen in het assortiment en dat is hun nieuwe Puller. Een Puller blijft een handig instrument om de knopen in je rigje even net wat beter aan te trekken. Taska doet dit met een vernieuwd en ergonomisch ontwerp wat afwijkt van de vele Korda ( replica) varianten.  De Pullers zijn lekker licht en zijn langwerpig. Waar sommige pullers soms nogal wat onnodige ruimte innemen in je tackle box, zo zal deze net wat beter op te bergen zijn. Niet echt een nieuw product weer dus maar wel fraaie vormgegeven al zeg ik het zelf. Binnenkort nog veel meer Taska nieuws. Het is een merk wat zeker niet stil zit!


De nieuwe Puller van het Engelse Taska Tackle
 

Diem Nation Line

Het Europees kampioenschap voetbal komt eraan en Diem Angling Apparel heeft door middel van een speciale kledinglijn hier handig op ingespeeld. Zo hebben ze de nieuwe Drip T-shirts in de kleuren van je favoriete land. Zo zijn er shirts voor Duitse, Nederlandse, Engelse en Oostenrijkse fans. Het gaat om 100% katoenen T-shirts met een prachtige print van Diem in de kleuren van bovenstaande landen. Zo kunnen we ook als we aan de waterkant zitten ons kikkerlandje in ere verdedigen tegen wellicht je Engelse buurman.  Ben je niet zo nationalistisch, ze zijn ook verkrijgbaar in de standaard kleuren als groen en zwart. Een leuke EK actie!

 


Het Diem Angling Apparel Holland Drips T-Shirt
 

Watersense Cloudy Stickmix

Ook het Nederlandse Watersense is weer lekker bezig. Het begint er op te lijken dat 2012 het jaar blijkt te worden voor dit aasbedrijf uit Nijkerk. Er is geen site waar we dit merk niet tegenkomen en de producten slaan goed aan getuige de mooie vangsten van de fieldtesters. Nieuw in het assortiment is hun Cloudy Stickmix. Een lichte stickmix met de juiste attraktoren die onder water, zoals de naam al zegt, voor mooie wolken zorgen. De Cloudy Stickmix range bestaat uit 4 smaken. Dit zijn de befaamde Krill BPO, Milky Scopex, Shellfish Pineapple en hun laatste nieuwe smaak Polaris. De stickmixen worden verkocht in emmertjes van 2.5 kilo en worden verkocht voor 12.50 euro de emmer. Een leuk product voor de stickmix liefhebber! Binnenkort nog veel meer Watersense nieuws want we gaan de Cloudy Stickmix natuurlijk ook even aan de test onderwerpen!

 


Cloudy Stickmix van Watersense
 

We zijn aan het einde gekomen van dit eerste nieuwsitem van de maand mei. De volgende keer meer nieuws van onder andere Taska Tackle, MCF, Ace Carp en Carpballs.uk. Stay tuned on CarpFeeling.com!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.