Random nieuws Special: Carp Zwolle 2014

Nog maar 1 nachtje slapen en dan openen de deuren van de beurs der beurzen. De grootste en gezelligste karpershow van Europa. Nog 1 nachtje slapen en het is weer zover. Carp Zwolle staat voor de deur en dat is toch elk jaar weer bijzonder! In deze speciale editie van het Random nieuws, laat ik enkele producten zien die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken. Wat voor innovaties kunnen we aankomende Carp gaan verwachten?

Carp Zwolle bestaat dit jaar 20 jaar en is elk jaar weer een terugkerend fenomeen wat nergens ter wereld wordt geëvenaard. Karpervissers uit heel Europa, en soms er zelfs ver daarbuiten, komen naar Nederland voor de nieuwste innovaties op het gebied van hengels, aas, voerboten, visvakanties en nog veel meer. Ook dit jaar is Carp Zwolle weer groot! We kunnen maar liefs 17.500 meter vol innovatie, amusement en catering verwachten dit weekend en dat is indrukwekkend te noemen! Meer dan 100 bedrijven zullen klaarstaan met de allernieuwste producten, informatie en advies. Vergeet ook niet om een van de lezingen mee te pakken van bijvoorbeeld Pieter van de Werfhorst of Hofman en Pilaar!
  


De langverwachte Titanium Indicators van Solar Tackle

AGA Stainless Steel

De aankomende Carp zal er qua rodsupport materiaal weer voldoende te zien zijn. Naast de gerenommeerde merken als Matrix Innovations en Solar Tackle, zal ook het Duitse Finkelde hun Carbon Effect rodsupport materiaal presenteren. Een nieuw merk wat tevens geïntroduceerd zal worden aankomende Carp, is het Italiaanse AGA Stainless Steel. Smart-Indicators zal deze uitgebreide range aan producten voor het eerste tonen. Binnen deze range vallen bite-indicators, buzzer bars, banksticks en nog een tal aan andere producten. Naast dit nieuwe merk, zal Smart-Indicators ook hun nieuwe SmartLight SL-1 bivvylight presenteren. Een stand waar ik zeker een kijkje zal gaan nemen!
  

Nieuw in Nederland: AGA Stainless Steel

BivyBitch TableBitch

Als er 1 product is waar ik een hoop vragen over heb ontvangen een paar Randoms geleden, dan is het wel over de TableBitch van het Duitse BivyBitch. Een supergave powerpack welke voorzien is van verstelbare pootjes en daardoor tevens kan fungeren als bivvytafeltje. Een extra feature die is ingebouwd, is een radio met USB-ingang. Zo kun je je favo muziek zo vanaf je USB-stick afspelen . De TableBitch zal gepresenteerd worden komende dagen op de stand van het Duitse Carpleads. Een product om zeker even te bekijken! Overigens is de prijs van dit multifunctionele tafeltje al bekend. Voor 275 euro is hij van jouw!
  

De TableBitch is te bezichtigen op de stand van Carpleads

Evolution Carp Tackle & Karpela Cont

De afgelopen weken konden we in het Random nieuws al zien dat er op aasgebied enkele interessante ontwikkelingen zijn. Ik heb het dan over de producten van Evolution Carp Tackle en Karpela Cont. Beide producten zullen aankomende Carp namelijk te bewonderen zijn en natuurlijk te koop! Denk bij Evolution Carp Tackle aan het Maggot Ball System of het Corn Ball System. Ook de baitcages van het Russische Karpela Cont bieden enorm veel mogelijkheden en zijn zeker de moeite waard om te bekijken! Beide producten zijn onder andere te koop op de stands van Markerworld.
  

Het Maggot Ball System van Evolution Carp Tackle en de baitcages van Karpela Cont

Karper Magazine Limited Edition Shirt

Speciaal voor Carp Zwolle heeft het bekende magazine Karper een shirt laten ontwerpen door niemand minder dan Felix van der Marel. Het betreft een zwart shirt met vette print welke verkrijgbaar zal zijn in de maten L t/m XXL. Doordat dit product speciaal is ontworpen voor de aankomende Carp, zal hij verkocht worden in een beperkte oplage. Ben je dus nog opzoek naar een vet shirt? Zorg er dan voor dat je snel bij de stand van Karper Magazine komt voordat de shirts op zijn!
  

Het gelimiteerde shirt wat speciaal is ontworpen voor de komende Carp Zwolle

AVK Hi Visual doe-het-zelf pakket

De High Visual tijgernoten van Aas voor Karpers, zijn al jaren populair onder de tijgernoot aanhangers onder ons. Deze gekleurde tijgernoten zijn geflavoured en gezoet en daardoor instant knallers bij uitstek! Nieuw zijn de zogenaamde doe-het-zelf pakketten die geïntroduceerd zullen worden op Carp Zwolle. Een pakket bestaat uit een pot gevuld met 700 gram tijgernoten, kleurstof en een flavour. Door middel van de meegeleverde gebruiksaanwijzing, maak je in een handomdraai je eigen Hi Visual tijgernoten! Het interessante aan dit pakket is, dat je je eigen additieven kan toevoegen als flavours, kruiden, pallatants of poeders. Zo worden je Hi Visuals helemaal als jij ze wilt hebben! Voor meer informatie bezoek je de stand van AVK.
  

De Hi Visual Doe-het-zelf pakketten van Aas voor Karpers

Spro Strategy ZA-Power 7000

Qua molens zal er de komende Carp voldoende te bezichtigen zijn. Denk aan de nieuwe molens van merken als Daiwa en Shimano. Ook de Sonik 6000FS molen zal te bezichtigen zijn net als het nieuwe paradepaardje van Spro Strategy en dat is de ZA-Power 7000 molen. Een echte bigpit welke maar liefs 620 meter 0.35mm lijn kan herbergen! Hij is uitgerust met 7 kogellagers en versterkte beugel en hoofdas. Ook over de slip is nagedacht. Het betreft een multi-disc slipmechanisme met carbon slipschijven welke enorm secuur is in te stellen. De adviesprijs per stuk zal rond de 120,00 euro komen liggen!
  

De nieuwe Spro Strategy ZA-Power 7000 molen

De producten van Carp Clan Products 

Carp Clan Products is het Nederlandse adres voor het verkrijgen van de prachtige loden van het Engelse Lucky Leads. Zoals ik ooit al heb gezegd, zijn de loden van Lucky Leads wellicht de allerbest gecoate loodjes die er zijn. Naast de loden van Lucky Leads, verkoopt Carp Clan Products ook onder eigen label een aantal producten als rode en witte imitatie maden. Daarnaast hebben ze nog een bijzonder product en dat zijn hun zogenaamde Shrimps. Deze imitatie garnalen zijn bijna niet te onderscheiden van de zoetwaterkreefjes die we in Nederland kennen. Ze zijn in 2 varianten verkrijgbaar en dat is de normale transparante versie en een speciale glow in the dark versie. De producten van Carp Clan Products zijn te verkrijgen bij verschillende stands. Denk aan de stands van Wout van Leeuwen, House of Carp en BFP Products.
  

De nieuwe Shrimps van Carp Clan Products

Kortom

Natuurlijk zijn bovenstaande producten nog maar het topje van de spreekwoordelijke ijsberg. Denk aan de Prisma III of Fishfun Nanotec GT2 voerboten, de nieuwe kledingrange van Pro Line, de nieuwe Lumin-Ate glug van DSK Pellets, de Equinox range van CC Moore of de speciale 4th Rod Wafters en pop-ups van Solar Tackle. Ook zal Pioneer Baits dit jaar zijn entree maken met hun allereerste keer Carp Zwolle. Om dit te vieren, hebben ze speciale multi-colour pop-ups ontwikkeld in niet alledaagse kleuren! Kortom, Carp Zwolle wordt weer een groot feest! Er zal genoeg te zien en te doen zijn en hopelijk is het dit jaar ook een beurs met echte beurskoopjes. Bij deze wil ik jullie allen een hele fijne beurs wensen. Volgende week ben ik terug met weer een normaal Random nieuws. Ik kan je nu alvast verklappen dat we weer nieuwtjes hebben om van te smullen! Tot dan!
  

Verkrijgbaar op de stand van Rig Marole: De nieuwe Hunchbax haken 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.