Random nieuws week 28

Jongens wat was het weer voor een week! Naast de negatieve uitslag van het referendum in Griekenland werd online Nederland deze week ook in de ban gehouden van de terrasmeisjes die in een telefoonfilmpje tekeer gingen over een haartje in het eten. Blijkbaar hebben de dames nog nooit echt van het buitenleven geproefd en ik ben dan ook benieuwd hoe ze zouden reageren op een weekje aan de waterkant. Wat ook opmerkelijk is zijn de nieuwtjes van deze week. Het is dan wel eens waar komkommertijd. Toch hebben we ze weer voor je gevonden! 

Het nieuwe Indicator System wat JRC presenteerde op de Efftex 2015
Het nieuwe Indicator System wat JRC presenteerde op de Efftex 2015
Foto: Karper Magazine

In het Random nieuws van deze week staan we onder andere stil bij een handig product voor de filmkijkers onder ons van Sanger Anaconda. Daarnaast besteden we aandacht aan de oplichtende snag ears van Llabra en behandelen we de nieuwe Yum Yum Bait Boosters van het Engelse Drennan. Verder in dit nieuwsitem staan we stil bij een bijzonder product wat we zagen bij FizZDizZ en behandelen we de nieuwe Prologic SLP Rodpod. We sluiten af met een nieuw product van het Franse Fun Fishing, een handige kookset die we tegenkwamen bij het Nederlandse Carptravel en de gadget van deze week is afkomstig van het Duitse Catch & Release! Veel leesplezier gewenst!

De nieuwe Black Fish pop-ups van Ka Baits
De nieuwe Black Fish pop-ups van Ka Baits
Foto: Ka Baits

Sanger Anaconda Tablet Holder

In het Random nieuws van september 2013 toonden we jullie toentertijd al de Tablet Holder van Saber Tackle. Een handige houder die je op je bedchair bevestigd en die het een stuk gemakkelijker maakt om liggend een filmpje op je tablet te kijken. Recent verkoopt ook Markerworld een zelfde soort product van het Duitse Sanger Anaconda en dat is hun versie van de Tablet Holder. Hij heeft een flexibele arm van 70cm lang, kan tablets tot 24cm hoog vasthouden en is voorzien van een robuuste klem om hem op je bedchair te klikken. Hij kost 16,50 euro en je bestelt hem via; www.markerworld.nl.

De Tablet Holder van Sanger Anaconda is te koop bij Markerworld
De Tablet Holder van Sanger Anaconda is te koop bij Markerworld
Foto: Markerworld

Llabra Skybar Illuminated snag ears

De afgelopen jaren zagen we dat led conversies in snag ears een van de grote trends was. Meerdere merken brachten hun versie op de markt als een Reaper Custom Tackle, Finkelde, Markerworld, Trend en ook Llabra. De versie van Llabra zien we weinig op de Nederlandse markt en daarom is het tijd om ze in het zonnetje te zetten. Deze Skybar snag ears zijn voorzien van leds in de toppen en de led wordt gevoed door middel van een mini jackplug welke je in je beetmelder klikt. Ze zijn verkrijgbaar in zowel het rood, blauw, groen als geel  en de armpjes en bracklet zijn gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium. Ze zijn als laatste voorzien van een breed opzetstuk zodat ze passend zijn voor veel types beetmelders. Je koopt ze onder andere via; www.chronocarpe.com.

De Llabra Skybar Illuminated snag ears
De Llabra Skybar Illuminated snag ears
Foto: Llabra

Drennan Yum Yum Bait Boosters

Het ‘boosten’ van je haakaas of partikelmix kan net dat zetje zijn om de karper aan het azen te krijgen. Daarom dat er op de markt van velen fabrikanten hele aardige bait boosters te koop zijn. Nieuw van het Engelse Drennan zijn hun Yum Yum Bait Boosters. Deze bait boosters zijn verkrijgbaar in twee smaken te weten Shellfish Extract en Crab & Krill. Beide boosters zijn gemaakt op basis van een speciaal krill proteïne en daarnaast zijn er nog meer attraktoren aan toegevoegd. De boosters zijn verpakt in handige knijpflesjes met schenktuit en de prijs per flesje bedraagt een 4,50 euro. Voor meer informatie surf je naar; drennantackle.com of als je wilt kopen naar; www.hengelsportkuperus.nl.

Drennan Yum Yum Bait Booster
Drennan Yum Yum Bait Booster
Foto: Google

Prologic SLP Rodpod

Zeer recent is de nieuwe SLP Rodpod van het Franse Prologic op de markt gekomen. SLP staat voor Self Levelling Pod en dat heeft te maken met een nieuw systeem om de poten te stellen. Dit systeem heeft nog het meeste weg van een camerastatief waar centraal de dubbele moederbalk op is bevestigd. Op de tri-pod zitten 3 poten geschroefd welke adjustable zijn en zijn uit te schuiven van 45cm naar 80cm. De moederbalk is voorzien van cam locks en kan uitgeschoven worden van 70cm naar 123cm. De buzzerbars zijn zowel verkrijgbaar in een 3rod als 4rod en kunnen van de goalpost verwijderd worden door het losklikken van de geïntegreerde quick releases. Hij wordt als laatste geleverd inclusief draagtas en de prijzen starten bij een 165,00 euro. Bij interesse surf je naar; www.hengelsport-heijnens.nl.

De nieuwe SLP Rodpod van het Franse Prologic
De nieuwe SLP Rodpod van het Franse Prologic
Foto: Nootica.com

Carptravel Kookpan set

Het Nederlandse Carptravel is een relatief nieuwe speler op de markt welke zowel producten als visvakanties aanbiedt. Naast interessante visvakanties staan in hun webshop al een aantal leuke producten waaronder merken als JAG Products en Matrix Innovations. Toch viel mijn oog vooral op een handige kookpan set die staat in de ‘altijd handig’ sectie. Vanaf 135,00 euro kun je namelijk een volledige set kopen om grotere hoeveelheden partikels te kunnen koken. Een product wat moeder de vrouw beslist kan bekoren aangezien je deze kookset gewoon buiten kan gebruiken in plaats van in de keuken. Een set bestaat uit een kookpan van 50L of meer, bijbehorende deksel, brander op voet en gasslang + drukregelaar. Koop een gasbus en een zak harde maïs en gaan met die banaan! Voor meer informatie surf je naar; www.carptravel.nl.

De Kookpan set van het Nederlandse Carptravel
De Kookpan set van het Nederlandse Carptravel
Foto: Carptravel

Fun Fishing Dart Boilie Stops 

Handig en nieuw zijn de Dart Boilie Stops van het Franse Fun Fishing. Deze speciale bait screws zijn bedoeld om je pop-ups snel en gemakkelijk op de steel van je haak te bevestigen. Je duwt simpelweg deze Dart Stop in je boilie en de weerhaakjes zorgen ervoor dat je hem niet zomaar meer lostrekt. Ze zijn verkrijgbaar in zowel het transparant, fluoro geel als bruin en in een verpakking zitten 60 stuks van deze bait screws. Een verpakking kost 3,90 euro en je koopt ze onder andere via; www.chronocarpe.com.

De nieuwe Dart Boilie Stops van Fun Fishing
De nieuwe Dart Boilie Stops van Fun Fishing
Foto: Fun Fishing

SA.GI.P. Wasmotten

De hengelsportzaak FizZDizZ heeft zo af en toe hele aardige en vooral unieke producten in huis en onlangs zag ik weer zo’n product voorbij komen op hun Facebook pagina. Ze verkopen namelijk sinds kort levende gekleurde wasmotten van het Italiaanse SA.GI.P. (Sagip Italy) en daar moet elke penvisser toch warm van worden! Eigenlijk zijn deze snoepjes bedoeld voor het vangen van forel maar een karper zal zo’n gekleurd kronkelig lekkernij ook wel zien zitten. In een doosje zitten 40 stuks handgeselecteerde  wasmotten van circa 4cm en een doosje kost nog geen 4,00 euro. Ze zijn als laatste ook verkrijgbaar in hun originele kleur. Dressuurdoorbrekend spul hoor! Voor meer informatie surf je naar; www.fizzdizz.com.

Gekleurde levende wasmotten van SA.GI.P te koop bij FizZDizZ
Gekleurde levende wasmotten van SA.GI.P te koop bij FizZDizZ
Foto: FizZDizZ

Catch & Release

Karpervissen is de afgelopen jaren steeds meer een lifestyle geworden en dat kunnen we alleen al zien aan de velen karpergerelateerde kledingmerken die we kennen. Denk aan een Navitas, Diem Angling, Hotspot Design, Wofte of Bitg Carp. De gadget van deze week zijn de producten van het Duitse Catch & Release welke diverse lifestyle producten maakt als telefooncovers, stickers, lederen sleutelhangers en een heuse lederen armband.  De armband is een bijzonder product en lijkt in eerste instantie op een broekriem. Echter gaat het om een 62cm lange armband die je om je arm heen wikkelt. Hij is van kwalitatief hoogwaardig leder en de term ‘catch & release’ is erin gelazerd. Hij kost 19,00 euro en is te bestellen via; catchandrelease-handycover.de.

De bijzondere armband van het Duitse Catch & Release
De bijzondere armband van het Duitse Catch & Release
Foto: Catch & Release

En met de lifestyle producten van het Duitse Catch & Release sluiten we dit Random nieuws van deze week af. Een prettig weekend toegewenst en tot volgende week!

De nieuwe Wafters van het Engelse Mad Baits
De nieuwe Wafters van het Engelse Mad Baits
Foto: Mad Baits

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.