Regiomeeting KSN Utrecht

In een eerder artikel over de KarperStudiegroep Nederland viel al te lezen dat de KSN is onderverdeeld in diverse regio’s door het land. Deze regio’s organiseren zelf meetings voor de leden die onder hun gebied vallen. In veel gevallen zijn ook niet-leden welkom op deze avonden!Aanstaande vrijdag 14 januari zal in Vianen de tweede regiomeeting van de KSN Utrecht (seizoen 2010/2011) plaats vinden. Op deze avond zal Eino Gangelhof, de man achter B.F.P. products, een lezing geven over zijn visserij. Hierbij besteedt hij met name aandacht aan de kleine dingen die het hem doen. Eino weet ontzettend veel over het maken en gebruiken van aas en zal daarom veel vragen kunnen beantwoorden. Je bent ook welkom als je geen lid bent van de KSN!


Naast de lezing van Eino zal er ook een quiz worden georganiseerd. De winnaar van deze quiz gaat naar huis met een prachtige Fox Evolution X Carryall! Deze prijs is beschikbaar gesteld door Lahr Hengelsport.


De meeting wordt gehouden op de volgende locatie:

Clubgebouw HSV de Reiger
?Hazelaarstraat 3 te Vianen
Zaal open: 19.45 uur
Aanvang: 20.00 uur
Entree: €2,- Leden € 3,- Niet-leden
Voor meer informatie: www.karperstudiegroep.nl

Frank Avezaat

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.