CarpFeeling betaalt je BTW!

Ben je nog op zoek naar gave en warme viskleding? Dan is nu hét moment om te bestellen, want de komende week ontvang je maar liefst 21% korting op alle producten in onze webshop. Je leest het goed, CarpFeeling betaalt tijdelijk de BTW voor je!

De temperaturen zijn flink aan het dalen en de kans is groot dat je kledingkast opnieuw geordend wordt. Het is tijd voor heerlijk warme hoodies en die hebben we voor je! De CarpFeeling hoodies zijn niet alleen lekker warm, maar ook voorzien van een leuke en unieke print die je nergens anders vindt. Dankzij de BTW korting koop je onze hoodies nu met ruim 5 euro korting.

Koop één van de gave CF hoodies en betaal tijdelijk geen BTW

Nieuw in de shop zijn onze ‘Girly hoodies’. Deze zwarte hoodies zijn speciaal ontworpen voor de vrouwelijke vissers onder ons en hebben een uitstekende vrouwelijke pasvorm. De print op de rug is ontworpen door Patricia en de hoodie is op de voorzijde voorzien van het CF logo ter hoogte van het linker sleutelbeen. Deze hoodie is niet alleen leuk voor de vrouwelijke vissers, maar natuurlijk ook voor de vrouwen die met hun man (of vrouw) meegaan naar de waterkant. De Girly is verkrijgbaar in de maten XS t/m XL.

TIP: Bestel vast jouw unieke CarpComic mokken voor Sinterklaas of Kerst ;)

De BTW korting is vandaag ingegaan en eindigt op zondag 5 november 2017.

Ook onze nieuwe 'Girly' bestel je nu zonder BTW!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.