Sfeerimpressie CARP ZWOLLE 2014

De CARPZWOLLE is een week oud en en vele van ons moeten nog steeds een beetje van bijkomen van al dat karpergeweld. Ik denk dat zo'n slordige 75 procent van onze onze bezoekers vorige week de IJsselhallen van binnen heeft gezien. Dit moet wel aangezien er bijna 15.000 bezoekers werden genoteerd.
 
Wat blijft het toch een fantastisch evenement. Alle reacties waren lovend en het mag dan ook met recht de 'grootste karperbeurs van Europa' genoemd worden. Om de sfeer en de omvang van de CARP ZWOLLE goed te illustreren heeft de organisatie een sfeerimpressie laten maken. Een prachtig filmpje als je het mij vraagt. Enjoy! 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.