Stel je vraag aan CarpFeeling

Wat is de beste manier om de bodem te peilen? Hoe werkt een dieptemeter en welke is geschikt voor mijn visserij? Als ik op een zachte bodem wil vissen, welke rigs kan ik dan het beste gebruiken? Is het verstandig om een vis te bewaren in een bewaarzak? Dit is slechts een kleine greep uit de grote hoeveelheid vragen die wij iedere week binnen krijgen. 

Wil jij weten hoe peilen precies werkt?
Wil jij weten hoe peilen precies werkt?
Foto: Erwin van Hensbergen

Deze vragen worden altijd netjes beantwoord via de mail, maar ik kan mij zo voorstellen dat sommige van deze prangende vragen bij veel meer karpervissers spelen. Daarom hebben wij een nieuwe rubriek in het leven geroepen, genaamd CarpQuest.

Je kunt je vraag altijd aan ons stellen.
Je kunt je vraag altijd aan ons stellen.
Foto: Erwin van Hensbergen

CarpQuest is een rubriek waarin we ingaan op vragen die we van jou als bezoeker ontvangen. De leukste, grappigste of meest interessante vragen worden verzameld zodat één van onze Crew members hier een geschikt antwoord op kan geven. Mocht het zijn dat wij (om wat voor reden dan ook) er geen geschikt antwoord op kunnen geven gaan wij op zoek naar een specialist die dat wel kan! Het antwoord op je vraag zullen we verpakken in een filmpje of artikel.

Heb jij dus nog een vraag op het gebied van karpervissen, stel hem dan nu door het onderstaande formulier in te vullen. Zolang het over karpervissen gaat, kun je ons alles vragen!

Stuur mij een kopie

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.