Stem jij bewust?

De verkiezingen staan aanstaande woensdag weer voor de deur, maar waar ga je op stemmen? Dat hoef je ons natuurlijk niet te vertellen, maar let jij, als doorgewinterde visser hierbij op hun standpunten betreft de sportvisserij?Sportvisserij Nederland is met deze vraag afgereisd naar de binnenhof. Partijen als Pvda, VVD, CDA, SP en de Partij voor de Dieren werden over dit onderwerp aan de tand gevoeld. Groen Links, PVV en D66 hadden helaas geen tijd (zin?). Niet erg slim, want de twee miljoen sportvissers in Nederland vertegenwoordigen erg veel kamerzetels.

Bekijk hieronder het filmpje dat de mannen van Sportvisserij Nederland hebben gemaakt.Bron:www.sportvisserijnederland.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.