Steun het Michel Hollaar Fonds

Op zondag 28 februari verloor de karperwereld een icoon; Michel Hollaar. Een man die altijd klaarstond voor anderen, iemand die meer vrijwilligerswerk verzette dan wie dan ook. Om zijn gedachtengoed voort te zetten organiseert De KSN een veiling waarbij de opbrengst naar diverse projecten binnen de karpervisserij en de nabestaanden van Michel gaat. Doe ook mee en bied op de te veilen producten, pakketten en diensten!

Michel was een belangenbehartiger pur sang en zat meer uurtjes aan de vergadertafel dan aan de waterkant. Hij zou het vreselijk vinden als zijn werk niet 'volgas' zou worden voortgezet. Dat mag en zal niet gebeuren!
Uiteraard is Michel zijn gezin het hardst geraakt door zijn overlijden. Het gemis is nu al enorm, maar ook een aantal praktische problemen hebben zich aangediend. Zo zat Michel midden in een verbouwing van zijn woning. Deze is momenteel op z'n zachtst gezegd "verre van klaar" en zonder hulp zal Michel zijn vrouw nog maanden in de troep zitten. Dat mag en zal niet gebeuren!


Michel Hollaar Fonds

Na overleg met 'Mies' z'n vriendengroep, de mannen van De KSN en diverse bedrijven kwam naar voren dat veel vissers iets willen doen. Hieruit is het idee ontstaan om een veiling te organiseren waarbij de opbrengsten gebruikt gaan worden voor zaken die in lijn liggen met de filosofie van Michel. Denk hierbij aan het organiseren van jeugdkampen, het op poten zetten van uitzetprojecten van (spiegel)karpers, het ondersteunen van belangenbehartigers en uiteraard hulp aan de nabestaanden.
Dit fonds zal worden beheerd door De KSN waarbij er in nauw overleg met de nabestaanden wordt besloten waar de gelden aan besteed zullen worden.

Hoe werkt het?

Op de veilingwebsite van De KSN zie je een overzicht van diverse producten, pakketten en diensten die door bedrijven en personen (gratis) beschikbaar zijn gesteld om geld te werven voor het Michel Hollaar Fonds. Ieder te veilen product, pakket of dienst heeft een minimale prijs die het op moet leveren om 'koopjesjagers' tegen te gaan. Ook is het mogelijk om direct te doneren door geld over te maken naar het rekeningnummer van De KSN. Lees hier alles over op de veilingwebsite.

De veilingitems zijn zeer divers. Zo kun je onder andere bieden op visreizen in binnen- en buitenland, aaspakketten van verschillende sponsoren en unieke vistripjes met de mannen van Nash of de oppervlakte jagers van het satirische 'Team Pedigree'. Het aanmelden van producten of diensten voor de veiling is eveneens mogelijk.

Ga naar de veiling en steun het MHF!

Een van de veilingitems; een weekendje vissen en filmen met Nash mannen Joery van der Beek en Rick Bongers

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.