Stijlvol aan het water ...

Vanaf het prille begin waren de crew leden al te bewonderen in een complete CF-outfit. De vraag hiernaar was groot. Wij hebben daarom besloten een nieuwe kledinglijn te ontwerpen en deze te koop aan te bieden op CarpFeeling. Voor een scherpe prijs is het dus vanaf nu mogelijk je helemaal 'in het stijlvolle zwart' te steken!


Vanaf vandaag is onze hagelnieuwe webshop live te bewonderen. Op deze webshop heb je de keuze uit een cap, een muts, een t-shirt en een hoody. Deze laatste twee kun je - tegen een meerprijs van vijf euro - voorzien van een opschrift. Denk hierbij aan de naam van je vereniging, visclub, je naam of een grappige quote.

We zullen er voor zorgen dat naast deze vaste items er ook af en toe een leuk nieuwtje te koop wordt aangeboden. Denk hierbij aan een CarpComic kalender, een grappig t-shirt of misschien wel CF ondergoed...

De betalingen gaan op een snelle en gemakkelijke manier via Omni Kassa van de Rabobank. Een veilige manier van betalen die door alle banken in Nederland wordt ondersteund.


De nieuwe webshop van CarpFeeling

Het bouwen van een goede webshop is een aardig tijdrovend klusje. Om te vieren dat de shop eindelijk live is willen wij onder de eerste tien bestellingen een prijs verloten. Behoor jij tot één van deze tien bestellingen, dan maak jij kans op een splinternieuwe JRC Carp Crib.

Deze compacte bivvy is ideaal voor een korte sessie of op een water waar bijna geen plek is voor een normale tent. Door hem simpelweg op je strecher te klikken weet je zeker dat je droog blijft.


Wil jij kans maken op deze vette Carp Crib?

Neem snel een kijkje in onze nieuwe webshop. Misschien zit er wel iets leuks bij voor jou. Je vind de webshop onder het kopje 'CF-wear' links in het menu of door op deze link te klikken.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.