Stijlvol naar het water

We starten de zondag weer met goed nieuws, want we hebben vandaag een aantal gave producten toegevoegd aan onze webshop. Maar liefst drie nieuwe caps hebben het levenslicht gezien en we hebben ook een heel gaaf funshirt voor je ontworpen! 

Go classy!

Dit shirt met een unieke ‘stropdas’ print is niet alleen heel gaaf, maar ook het ultieme compromis voor het dragen van ‘karperkleding’ naar feestjes. Met deze stropdas mag je zelfs gezien worden op de bruiloft van je vrienden (al denkt je vriendin daar vast anders over). We hebben dit ontwerp natuurlijk ook beschikbaar in het groen en in een lekkere warme hoodie. Bestel jouw shirt in de shop.

Met de stropdas kunt je stijlvol naar het water
Met de stropdas kunt je stijlvol naar het water

Nieuwe caps!

Goed nieuws voor de liefhebbers van petten, want we hebben vandaag drie vette caps toegevoegd aan de shop. Voor de fans van snapbacks hebben we twee modellen toegevoegd, namelijk een camouflage pet met een zwarte klep en een zwarte pet met een camo klep.

Ben je niet van die rechte klep en heb je liever een ‘old school’ baseball cap op je hoofd? Dan hebben we ook voor jou dé pet in huis gehaald met onze FlexFit washed camo. Deze cap heeft (zoals de naam doet vermoeden) een gewassen uiterlijk en dat geeft hem een vette tint. Natuurlijk zijn alle petten voorzien van onze unieke 'Catch and Release' patch.

De camo snapback met zwarte klep

Kijk voor deze nieuwe items en onze andere producten in de shop en koop jouw eigen CarpFeeling merchandise!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.