Stille nacht

Het is kerst! Gehuld in een gebreide rendieren trui scholen mensen samen om zelf hun eten in minuscule pannetjes te verwarmen op een gloeiend hete plaat om vervolgens in een joggingbroek uit te buiken op de bank. Daarna gaat 'Home Alone' op zender en sneuvelt er minimaal een fles wijn. Een heerlijke tijd.

Een tijd van gezelligheid en om terug te kijken naar het afgelopen jaar. Want het was een jaar waar wij als CarpFeeling weer tevreden op terug kunnen kijken. Ook voor het volgende jaar hebben we weer een heleboel voor jullie in petto. 
 
Hier zullen wij natuurlijk heel snel op terug komen. We hebben de afgelopen maanden namelijk keihard gewerkt aan een compleet nieuw CarpFeeling. Heel veel nieuwe mogelijkheden, erg gebruiksvriendelijk en een super strakke vormgeving. Heel veel meer kan ik niet vertellen maar ik beloof je dat we je niet teleur zullen stellen.


Op een jaar vol mooie vissen


De reden van dit artikel is natuurlijk dat wij van CarpFeeling jullie bij deze hele fijne feestdagen willen wensen. Geniet van alle gezelligheid, het lekkere eten, de vrije dagen en het maken van nieuwe visplannen. We hopen dat volgend jaar een nog mooier jaar mag worden. Een jaar waar jij als bezoeker ons - net als afgelopen jaar - dagelijks een bezoekje komt brengen.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.