Stormsure Adhesive Patches

Een lek is altijd vervelend en je komt er vaak pas achter op het moment dat je het absoluut niet kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een lek in je rubberboot of je tent. Als je dan ergens op visvakantie bent zoals bijvoorbeeld in Frankrijk, dan kan dit behoorlijk wat roet in het eten gooien.Het Engelse bedrijf Stormsure heeft hiervoor een een mooie en snelle oplossing; namelijk de Adhesive Patches. Met deze ronde stickers repareer je een lekkage in ongeveer tien seconden. De lijmstickers zijn gemaakt van zacht, doorzichtig polyurethane wat tevens ontzettend sterk is.

In het onderstaande filmpje kun je zien hoe snel en gemakkelijk een lek gerepareerd wordt. Het gaat hier weliswaar om een opblaasbaar zwembad, maar het repareren van een rubberboot, tent of regenkleding gaat even snel en gemakkelijk!De Adhesive Patches worden per 5 stuks verkocht en een verpakking kost je rond de 8 Euro. Misschien dus niet zo heel gek om een setje achter de hand te hebben. Naast deze lijmstickers verkoopt Stormsure nog een aantal lijm- en reparatieproducten die voor ons vissers zeker interessant zijn. Zo zijn er verschillende soorten lijm en lijmstickers verkrijgbaar voor diverse soorten waadpakken van pvc tot neopreen!

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.stormsure.com. Hier kun je het gehele assortiment aan reparatieproducten bekijken. Voor verkoop in Nederland kun je voor een aantal producten terecht op www.macfishingshop.nl.

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.