SubSurface journal

Wie het interview met Gareth Fareham in Monkey Climber #3 heeft gelezen wist al dat er een nieuw Engelstalig magazine aan zat te komen. Een kindje van ‘Gaz’ waarmee hij een verschil wil gaan maken in de wereld van de Engelse karpermagazines. Geen standaard artikelen over het zoveelste rigje en vol met reclame, maar een verzameling van sfeervolle artikelen, spraakmakende interviews met pure karpervissers en prachtige fotografie.
 
Aanvankelijk stond het magazine gepland voor 16 juni (de traditionele start van het karperseizoen in Engeland), maar het project heeft een aantal maanden vertraging opgelopen. Toch lijkt de eerste editie de drukker binnenkort te zullen verlaten. Afgelopen maandag is de website van SubSurface live gegaan en als die ook maar enigszins lijkt op het blad dan wordt het een absolute topper! De website staat bol met prachtige foto’s en je proeft de sfeer van de (Engelse) karperscene. Op de website is ook een blog te vinden die apart van de papieren versie zal worden bijgehouden.
  


De website ziet er strak uit!


SubSurface zal een beetje tussen een boek en een magazine in gaan hangen en Gareth noemt het zelf meer een ‘journal’. Het magazine zal eenmaal per jaar uitgebracht worden en bestaat uit maar liefst 370 pagina’s! Opvallend is dat het blad volledig vrij zal zijn van advertenties en onafhankelijk is. Een verademing voor veel lezers!


SubSurface zal voor £19.99 (omgerekend € 23,85) verkrijgbaar zijn in de Engelse webshops en hopelijk ook zijn weg naar het vaste land weten te vinden.

Website: www.subsurfacejournal.co.uk
Facebook: www.facebook.com/pages/Subsurface-Journal

Ik kan niet wachten op de eerste editie! 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.