Terugblik Carp 2012

Afgelopen vrijdag was het met de (op sommige plaatsen vrij hevige) sneeuwval voor veel vissers de vraag of ze de rit naar Zwolle wilden maken. Toch lijkt dit uiteindelijk niet heel veel effect gehad te hebben op de bezoekersaantallen op beide dagen. Maarliefst 10.500 karpervissers wisten hun weg te vinden en dat zorgde voor behoorlijke drukte in de IJsselhallen. Gelukkig was er voor deze editie 2500 vierkante meter extra beursvloer gereserveerd waardoor de drukte wat beter verspreid kon worden.


Ook op de beurs kon de C.O.S. petitie getekend worden

Op de zaterdag konden we in ieder geval op ons gemakje de beurs over struinen en was er genoeg ruimte om de vele stands te bekijken en met de standhouders een praatje te kunnen maken (Alhoewel het er teveel waren om in één dag uitgebreid te bezoeken). Wat nieuwtjes betreft was er ook het één en ander te zien. Zo werd bijvoorbeeld het nieuwe blad Monkey Climber aan het Nederlandse publiek voorgesteld en kon je bij de stand van de KSN de dvd van Michiel en Mark kopen. Bij Fox kon je trouwens de nieuwe Black Lable producten bekijken. Mooi spul! Ze hadden het wat mij betreft alleen iets mooier en uitgebreider mogen presenteren.

Gezellige drukte

Al met al was het dus een erg geslaagde en gezellige beurs! Om nog even terug te komen op de dvd van Pilaar en Hofman, Pionieren in de Alpen- The Movie. Afgelopen week mochten we er middels een kleine prijsvraag een exemplaar van verloten. De gelukkige winnaar hiervan is: Tom ter Weele! De dvd wordt zo snel mogelijk naar je toe gestuurd.


Auteur: Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.