The company with ... a new website

Ik denk dat Pro Line - vooral in Nederland -  toch wel de populairste ballen heeft. Ik ken niemand die nooit met deze lekkernij vis heeft gevangen. Voor een leuk bedrag loop je met een zak boilies de winkel uit waarmee je eigenlijk overal vis kunt vangen. Vooral de garlic (dit was altijd een persoonlijk favorietje).

De afgelopen weken hebben we op verschillende websites een spetterend filmpje kunnen zien dat de heren van Pro Line druk bezig zijn met het maken van een nieuwe corporate website. En laten we eerlijk zeggen, dat was ook wel nodig. De huidige website was aardig gedateerd, niet gebruiksvriendelijk en werkte niet op alle platforms. Tijd voor vernieuwing!


Bart van der Hurk vertelt. Erg leuke en leerzame filmpjes

Aangezien ik voor mijn werk vaak kritisch naar websites mag kijken heb ik dit ook gedaan bij de nieuwe website van 'the company with balls'. Na even over de site te hebben gesurft moet ik moet zeggen dat ik deze upgrade een flinke stap vooruit is. Met een overzichtelijke layout, een gemakkelijke en heldere menu structuur en een integratie van social media kan het haast niet anders dan dat deze site beter gaat scoren dan zijn voorganger.


Een overzichtelijke layout

Wat ik erg leuk (en goed) vond om te zien is de filmpjes die ze hebben gemaakt. Van alle producten wordt er netjes uitgelegd hoe en wanneer je dit het beste kunt inzetten. Erg handig voor de mensen die de producten nog niet (zo goed) kennen. We bekijken graag filmpjes en hier wordt goed op in gespeeld.

Naast het nieuws komt ook de 'Rig Corner' terug in de nieuwe website. Gelijk hebben ze. Het is namelijk een erg leuk item dat goed past bij wat ze doen, namelijk boilies verkopen.


Wat ik een klein beetje mis is het beeldmateriaal. Foto's spreken tot de verbeelding en dat mag wat mij betreft iets meer naar voren komen. Het sexy fotograferen van je producten werkt altijd goed.

Veel verder zal ik er niet op in gaan. Neem zelf maar even een kijkje zou ik zeggen!
www.proline-products.nl

Erwin van Hensbergen

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.