Tijd om te vissen!

Jawel mensen, de CarpCam staat nu bijna een week online en in tegenstelling tot de vorige stek zwemt er nu wel karper. Veel zelfs en ze hebben er zin in! Daarom is het de hoogste tijd om de lijnen nat te maken en weer een rigvoor de lens te laten zakken. Vandaag (donderdag 14 juli) om 16:00 uur gaan we vissen. Tot hoe laat is nog even de vraag. Dat hangt namelijk een beetje af van de resultaten. Er zal in ieder geval tot in de loop van de avond gevist worden en mochten de karpers meewerken dan blijven we misschien langer.

Hoog tijd om te vissen!

Het wordt dus weer veel experimenteren met rigs, loodsystemen en aas. Vandaag beginnen we in ieder geval met het Hit & Run systeem van PB products. Een nieuwe range die er wat ons betreft veelbelovend uitziet. Maargoed, er is natuurlijk maar één manier om erachter te komen hoe goed het precies z’n werk doet en dat is natuurlijk het systeem voor de CarpCam neerleggen. Zullen we met dit systeem de kopschuddende karpers te slim af zijn? We gaan het zien...

Met grote regelmaat bezoeken ze onze stek

Dus nog even voor de duidelijkheid; zet morgen vanaf 16:00 een dikke streep door je agenda en reserveer de computerkamer vast. Er is maar één geldige reden om niet te komen kijken en dat is als je natuurlijk zelf gaat vissen! Tot vanmiddag!

Kijken of we ze kunnen strikken!

CarpFeeling Crew

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.