Tijd voor vakantie

De mensen die mij een beetje volgen op Facebook weten dat ik de afgelopen maanden maar weinig ben wezen vissen maar tot aan mijn oksels in een flinke verbouwing zat. Dit zijn van die dingen die moeten gebeuren waardoor het vissen op de tweede plek komt. Iets met prioriteiten... 

Nu de verbouwing bijna achter de rug is, is het tijd om even lekker adem te halen. De bouwvak is aangebroken en het ganse land gaat op vakantie of zit lekker aan het water. Geef ze eens ongelijk met dit prachtige weer. 
 
Ook voor ons is het tijd om even lekker bij te komen van weer een jaar hard werken en dus zullen wij in de maand augustus er even lekker tussenuit knijpen.

Nu is het niet zo dat we deze maand helemaal niets meer posten maar we maken gebruik van een soort van vakantierooster. Dit houd in dat we jullie deze maand niet dagelijks, maar om de dag kunnen voorzien van een dosis 'karpervitaminen'.


Tijd om de schade in te halen


De eerste van de maand augustus gaan wij van start met dit rooster en dit zal een maand lang lopen. Natuurlijk zijn we zoals altijd gewoon bereikbaar voor vragen, kun je nog gewoon je foto's inzenden en blijft het forum bemand. 

We wensen jullie allemaal een hele goede vakantie en dat je maar veel mooie vissen boven je net mag trekken!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.