Tim, bedankt!!!

Zo’n 7 jaar geleden werd er hard gewerkt om CarpFeeling te krijgen waar het nu is. Om hiervoor te zorgen plaatste ik - net als vandaag de dag - iedere dag nieuwe artikelen op carpfeeling.com. Je zult begrijpen dat dit verschrikkelijk veel werk is, helemaal wanneer je dit moet zien te combineren met je gewone werk. 
 
Toen was daar Tim van Zanten. Hij was een trouw volger van de website en het leek hem leuk om ook eens wat te schrijven. Altijd lekker om een beetje hulp te krijgen toch?
 
In de loop der tijd heb je Tim waarschijnlijk al leren kennen als een echte materiaalfreak. Ik ontving daarom als eerste artikel ook een stuk over de aanschaf van snag ears. Een onderwerp waar ik zelf nooit iets over zou schrijven. Dit in combinatie met een aangename schrijfstijl zorgde voor een goede aanvulling in ons gamma.
 

7 jaar geleden
 
Het bleef gelukkig niet bij dit ene artikel. Met grote regelmaat verschenen er nieuwe schrijfsels van Tim in mijn mailbox en het duurde niet lang voor hij zich aansloot bij ons team. Met rubrieken als het ‘Oud memoria’, ‘De paden’, ’De producten van’ en natuurlijk het ‘Random nieuws’ wist hij iedere week mensen kostelijk te vermaken. Alles werd tot in de puntjes uitgezocht en Tim wist van de hoed en de rand.
 
Helaas voor ons heeft Tim van Zanten besloten om het wat rustiger aan te doen en te stoppen met het structureel schrijven voor CarpFeeling.com. Dit betekent dat per 01-04-2016 zijn vaste rubrieken komen te vervallen (geen grap).
 

Vele buffels moesten er aan geloven

 
Wij van CarpFeeling snappen het besluit en willen Tim ontzettend bedanken voor zijn onuitputtelijke inzet, creativiteit, vastberadenheid en gezelligheid! Heel karpervissend Nederland is wijzer geworden van jouw leuke nieuwtjes en leuke verhalen. Ook hopen we allemaal heel stiekem dat je zo nu en dan tijd weet te vinden voor iets leuks dat wij mogen plaatsen op CarpFeeling.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.