Tropenrooster

"Work hard, play hard" is een uitspraak die je regelmatig hoort en in dit geval geldt dat ook voor de CarpFeeling crew. Het afgelopen jaar hebben we jullie, met dank aan onze (gast)schrijvers, veel gave content kunnen voorschotelen en daar zijn we enorm trots op. Je zult ongetwijfeld ook begrijpen dat het onderhouden van een grote website als CarpFeeling veel tijd kost en daarom pakken we jaarlijks een rustmomentje in de zomervakantie. Met de huidige temperaturen kan je gerust spreken van een tropenrooster!

Deze zomer zullen we in de periode van 23 juli t/m 19 augustus de frequentie van onze artikelen iets aanpassen en plaatsen we niet dagelijks, maar om de dag een nieuw artikel. Als 'goedmakertje' overlapt ons nieuwe CarpCam project deze vakantie en hoef je je dus zeker niet te vervelen! Wij wensen de vakantiegangers een hele goede tijd en gaan zelf ook genieten van de zon, onze families en vrije tijd.

Cheers!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.