Tropenrooster 2015

Als vaste bezoeker van CarpFeeling weet je dat je iedere dag een vers artikel van ons kunt verwachten. Dit doen we al meer dan 8 jaar en om die reden mogen we dag in, dag uit enkele duizenden bezoekers verwelkomen. Toch hebben ook wij een momentje nodig om even adem te halen. De artikelen schrijven zichzelf niet en dus lassen wij traditiegetrouw een tropenrooster in. 

1

Van 01-08-2015 t/m 31-08-2015 zal er dus niet dagelijks, maar om de dag een nieuw artikel worden geplaatst op de homepage van CarpFeeling. In deze periode gaan de vaste crewmembers van CarpFeeling even lekker vakantie vieren. Vanzelfsprekend gaat er ook door ons veel gevist worden! Zo kunnen we de batterij opladen en een bak inspiratie opdoen voor het nieuwe jaar.

Alvast een hele fijne vakantie allemaal!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.