Uitbreiding The Fuzz voor 2011

De winter staat voor de deur. Een periode dat de karper vaak een stuk moeilijker te vangen is. Opvallend aas wil in deze koude maanden vaak erg goed werken waardoor je ze alsnog kunt verleiden tot een aanbeet. De mensen van Strategy spelen hier mooi op in met hun o zo succesvolle Fuzz-range.Misschien het meest besproken product van het jaar, The Fuzz. Een complete wier camouflage over je haak, lood en tube moet ervoor zorgen dat zelfs de meest wantrouwende karper niets in de gaten heeft. Wanneer je met dit systeem verticaal vist zal het er onderwater uitzien als draadalg. Ook zal een karper geen strakke lijnen op de stek vinden waardoor hij vol vertrouwen zal azen. Een techniek dat vooral op obstakelrijke wateren veel en succesvol wordt toegepast.


Dezelfde range wordt nou ook uitgebracht in felle kleuren. Fluo Fuzz is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Hiervoor hebben ze de Wide Gape en Humpback van Gamakatsu gebruikt. Je Fluor pop-up zal dus nog meer opvallen dan hij al deed. Na Solar neemt ook Spro voor 2011 gecamoufleerde onderlijnen in het assortiment. The Fuzz Specialist Rig. Een complete rig van 25 cm verkrijgbaar met verschillende haak groottes. Ook zal de al bestaande Fuzz haak volgend jaar worden verkocht met een "D" zodat je jouw eigen Fuzz D-Rig kunt knopen.

Voor meer informatie: www.spro.nl

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.