Update

Zoals we begin dit jaar al aankondigde gaan we Facebook en Twitter integreren in CarpFeeling. Dit klink veel spannender dan dat het daadwerkelijk is. Voor jouw als vaste bezoeker verandert er namelijk weinig behalve dan dat jouw comments niet alleen op CarpFeeling maar ook op je eigen tijdlijn in Facebook zichtbaar zijn. Je kunt dus snel en gemakkelijk leuke content delen met anderen.
 


Maandag om precies 21:00 uur zullen wij CarpFeeling updaten wat als gevolg kan hebben dat de website er misschien zo af en toe een beetje moeite mee heeft. Na deze update moet je eenmalig inloggen met je Facebook account om onze artikelen te 'liken', 'delen' of te voorzien van een comment. 

Naast deze update is CarpFeeling vanaf maandag ook voorzien van een 'live search'. Dit is een mooi woord voor het meteen tonen van zoekresultaten terwijl je typt. Het grote gemak hieraan is dat je suggesties krijgt waardoor je sneller vindt waarnaar je op zoek bent.
 


Snel en gemakkelijk op zoek naar leuke en leerzame artikelen


We hopen dat je maandagavond niet al te veel last zult hebben van deze update en met veel plezier gebruik kunt maken van onze nieuwe functies.

Alvast bedankt voor het begrip.
 

CarpFeeling Team

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.