Vernieuwde webshop House of Carp

Zoals sommige van jullie weten verdien ik mijn boterhammetjes met het verzinnen en uitwerken van allerlei reclame-uitingen. Zodoende ben ik ook in contact gekomen met Mark Zelle, de man achter de firma House of Carp.

House of Carp is de bouwmarkt onder de karpermerken. Je komt namelijk nooit met lege handen thuis. Van handige kleine 'hebbedingetjes' tot aan prachtige visboten. Voor ieder wat wils. Om deze reden is het merk uitgeroeid tot een waar begrip in karperland. Vooral op het gebiedt van kleding is hij niet meer weg te denken!


De vernieuwde webshop van House of Carp

Na een aantal jaar was het zaak met een nieuwe website te komen. Een website meer van deze tijd, overzichtelijker en de uitstraling waar het merk voor staat. Of ik dat kon…? Dat laat ik mij geen twee keer vragen.

Een objectief verhaal over de nieuwe website kan ik niet ophangen, aangezien ik zelf verantwoordelijk ben voor wat het is geworden. Persoonlijk kan ik alleen wel vertellen dat ik trots ben op het resultaat. De site is heel gebruiksvriendelijk en ruikt naar karper! Ik denk dat Mark hier goed mee voor de dag kan komen.


Alle producten netjes op een rijtje

Naast de ruige sfeer zijn de producten netjes geëtaleerd waardoor deze beter naar voren komen. Dit maakt het winkelen een stuk prettiger. Een webshop waarin je snel en gemakkelijk vindt wat je zoekt.

Om de lancering van de nieuwe webshop te vieren geeft Mark deze week cadeaus weg. Een week lang (tot woensdag 7 maart) ontvang je bij elke bestelling een opvouwbare emmer. Een super handig item wat altijd wel van pas komt.


Neem snel een kijkje op de vernieuwde webshop van House of Carp en wie weet vind je wel iets leuks!

Link: www.houseofcarp.nl

Auteur: Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.