Visdeal: Een maand later

Een goede maand geleden opende Visdeal.nl haar virtuele deuren. Een organisatie die om de dag een leuke deal op hun website plaatst. Wanneer genoeg mensen interesse tonen in de deal, ontvang je het product tegen de aangeboden prijs. De korting kan oplopen tot 70%! Een maand later is Visdeal 4500 leden rijker en alle deals zijn doorgegaan. Niet slecht toch?


Meerdere karperproducten kwamen voorbij

Voor de mensen die zich hadden ingeschreven via het nieuwsbericht op CarpFeeling heeft Visdeal een prijs beschikbaar gesteld. Vandaag kunnen we de winnaar bekend maken van €250,- bestedingstegoed op Visdeal.nl.

De winnaar is (trommelgeroffel…): Bennie van Schijndel. Bennie, van harte gefeliciteerd! Visdeal zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Veel plezier met deze prachtige prijs. Hier kun je flink wat spullen mee inslaan!

Nou is de ene actie net achter de rug, meldt de volgende zich alweer. Op visdeal kun je namelijk met jouw vis filmpje prijzen winnen. Stuur jouw filmpje met te gekke visbloopers, een bizarre vangst, grappige situaties of leuke imitaties op. Is jouw filmpje 'bijzonder' genoeg, dan krijgt hij een plekje in de nieuwsbrief en zullen alle leden dit in hun mailbox ontvangen. Het filmpje met de meeste impact gaat aan de haal met een bestedingstegoed van €100,- en natuurlijk eeuwig durende roem!

Heb jij dus zo'n filmpje, mail deze naar:  Info@visdeal.nl. Wanneer je gebruik maakt van grote filmbestanden, raden wij jullie aan gebruik te maken van www.wetransfer.com.

Link: www.visdeal.nl

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.