Visgids Zwolle

Dat Zwolle en omgeving een enorm scala aan mogelijkheden biedt voor sportvissers is voor veel vissers geen geheim meer. De hoeveelheid en diversiteit aan wateren is er enorm. Sloten, plassen, putten, kanalen en rivieren, ze zijn er allemaal te vinden. Voor ieder wat wils dus en door de grote diversiteit ook zeker interessant voor de karpervisser! Wie van een uitdaging houdt kan zich uitleven op één van de rivieren en voor diegenen die het liever wat kleinschaliger aanpakken zijn er de iets “intiemere“ watertjes waar je al struinend je hart op kunt halen door bijvoorbeeld lekker een middagje op graskarper te gaan vissen.


Genoeg water met veel en grote vis!

De Visgids Zwolle is een 105 minuten durende film waarin de diverse mogelijkheden en wateren in beeld worden gebracht. De film is verdeeld in drie delen en elk deel beslaat een andere tak van de hengelsport (witvis, roofvis en karper). Stein en Alwin nemen het gedeelte karpervissen voor hun rekening. Zo zal Alwin ons meenemen naar de machtige IJssel, waar het vissen op karper zeker niet als makkelijk bestempeld kan worden, maar waar ook prachtige resultaten behaalt kunnen worden. Stein laat ons zijn visserij zien op één van de vele kolken die in Zwolle en omgeving te vinden zijn en er wordt struinend gevist in Zwolle Zuid op jawel, graskarper!

Neem een kijkje naar wat Zwolle als hengelsportstad te bieden heeft.

Nu zul je misschien denken,“das leuk, maar ik woon in Limburg dus de kans dat ik ooit in Zwolle ga vissen is ontzettend klein“. Dan alsnog kan de dvd je van de nodige informatie voorzien waar je op andere plekken in Nederland zeker je voordeel mee kunt doen. De reportages staan namelijk bol van nuttige tips! Voor de karpervissers die bijvoorbeeld graag eens een poging willen wagen op een rivier elders in Nederland, zullen ongetwijfeld het nodige op kunnen steken van de reportage aan de IJssel.


De dvd Visgids Zwolle is verkrijgbaar via www.hengelsportoost.nl. Kosten zijn €12,50 exclusief verzendkosten. Mocht je interesse hebben dan kun je een mail sturen naar de redactie van bovengenoemde site.Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.