Visma 2011

Aanstaande donderdag is het tijd voor de 43e editie van de Visma. De Ahoy staat weer vier dagen compleet in het teken van de hengelsport. De Visma is een algemene beurs, dus je zult er veel meer tegenkomen dan alleen karperspullen, maar met 17.000 m² aan beursvloer zal er ongetwijfeld ook genoeg voor de fanatieke karpervisser te zien zijn. Naast de enorme waslijst aan exposanten valt er nog veel meer te beleven zoals bijvoorbeeld het BeetTheater waar elke dag ongeveer om het uur een lezing wordt gegeven. Voor de mensen die ook op de beurs graag een hengeltje willen uitwerpen is er een castingbaan aanwezig waar geoefend kan worden en er zijn tevens enorm veel workshops te volgen waar je eventueel uitleg en begeleiding kunt krijgen van ervaren hengelsporters.


Met 17.000m² aan beursvloer valt er ongetwijfeld weer genoeg te beleven

Een leuk en handig idee is de Wall of Fame. Deze staat bij binnenkomst van de beurs en hierop staan de nieuwe producten van de standhouders die aanwezig zijn op de beurs. Ben je dus van plan om naar de Visma toe te gaan om de laatste nieuwtjes te bezichtigen? Dan kun je aan de hand van de Wall of Fame bekijken welke nieuwe producten er zijn en bij welke exposant je terecht kunt om deze te bekijken en te testen.


Openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 10:00 tot 22:00 en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00. Kinderen t/m 13 jaar mogen gratis naar binnen. Ben je ouder dan 13 jaar dan kost een toegangskaartje €10,- en 65 plussers betalen €9,-.  Het parkeren is niet gratis en kost je (helaas) €11,- extra. Mocht je dus in de buurt wonen, dan is het wellicht goedkoper om met het openbaar vervoer te gaan.

Weet je nu al zeker dat je de Visma gaat bezoeken, dan is het voordeliger om de kaarten online te bestellen. Dit scheelt je namelijk €1,- per toegangskaart en €1,75 op de kosten van een parkeerkaartje (voor zaterdag en zondag zijn de online parkeertickets inmiddels uitverkocht).

Ahoy Rotterdam
Ahoy-weg 10
3084 BA Rotterdam
www.visma.nl

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.