Voor als het kouder wordt... Pro Line Kelp-Peach

Het einde van 2010 nadert alweer en dat merken duidelijk aan de temperatuur. Langzaamaan begint het wat koeler te worden. Interessant voor de karpervissers die in de koude maanden stug doorzetten; ProLine brengt namelijk een aantal nieuwe producten op de markt speciaal voor de wintervisserij.

Koud water betekent dat de spijsvertering op een lager pitje komt te staan. Je wilt dus een boilie gebruiken die makkelijk en snel te verteren is. Daarnaast is het belangrijk dat de geur- en smaakstoffen goed oplossen in koud water. De Peach flavour op alcohol basis moet hier geen enkel probleem mee hebben. Door de toegevoegde vezels en Kelp (Bruin Zeewier) zullen de boilies licht verteerbaar zijn. Goed voor de karpers en goed voor de vangst!De Kelp-Peach boilie is verkrijgbaar als readymade en freezerbaits in 15- en 20mm.
Uiteraard zijn er naast de boilies ook verschillende andere Kelp-Peach producten te koop voor als je bijvoorbeeld niet veel wil bijvoeren, maar toch een extra signaal wil afgeven. Liquid Bait Booster, Liquid Boilie Dip, Powder Dip, Pop-Ups, Hookbait Dumbells en uiteraard de inmiddels bekende Pro Line sticks, ze zijn allemaal in bovengenoemde variant verkrijgbaar. De Wintermix Kelp-Peach producten zijn inmiddels verkrijgbaar bij de Pro Line dealers.

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.