Voornemens 2013

Laten we vandaag beginnen met jullie een fantastisch nieuwjaar te wensen!! 2013 wordt weer een jaar vol memorabele vangsten, vele uren aan het water en veel plezier in onze gezamenlijke hobby!

 

Bij een nieuw jaar horen goede voornemens. Voor de een betekent dit dat hij gaat stoppen met roken en een ander beloofd zichzelf zijn maandelijkse donatie aan de sportschool om te zetten naar wat meer waar voor zijn/haar geld. Ook wij hebben weer een aantal goede doelstellingen die we dit jaar willen bereiken. We hebben er een aantal even op een rijtje gezet.

 

 


CarpCam

Veel mensen kennen CarpFeeling van de CarpCam. Een onderwater camera die we ergens in Nederland plaatsen en hier dagelijks wat voer voor gooien. Wanneer de vis met regelmaat voor de lens verschijnt laten we voor het oog van de lens zelfs onze rigs even zakken. Je kunt dan zowel boven- als onderwater meegenieten van dit spektakel. Leerzaam en erg spannend.

 

Het lijkt al weer een eeuwigheid geleden dat we dit voor het laatst hebben gedaan en daarom zijn we zijn al weer druk bezig met het voorbereiden van ons volgende CarpCam project. Deze keer hebben we een mooi openbaar water gevonden waar nog meer en grotere vissen rondzwemmen...

 


Live spectakel

 


Facebook

Veel mensen van jullie hebben het misschien al wel gelezen maar CarpFeeling gaat binnenkort gebruik maken van Facebook comments. We hebben de reacties altijd bewust binnen CarpFeeling gehouden omdat je dan ook zonder FB account gewoon een reacties onder een artikel kunt plaatsten. 

 

Aangezien het gros van de karpervissers tegenwoordig erg actief is op Facebook lijkt het ons een hele goede verandering. Jouw geplaatste comment is vanaf dan ook zichtbaar in je eigen timeline. Hierdoor kunnen jouw vrienden dit nog sneller lezen en hier op reageren. 

 


Jouw reacties rechtstreeks op Facebook voor nog meer interactie

 


Filmpjes

We zijn er vorig jaar al een beetje mee begonnen maar dit jaar willen wij als CarpFeeling meer gaan doen met filmmateriaal. Dit kan bijvoorbeeld een filmpje zijn om een artikel krachtiger te maken (denk hierbij aan bijvoorbeeld een review), een fraai filmpje van een sessie of een leuk interview met interessante vissers.

 

Er is veel mogelijk en we willen op dit gebied meer gaan laten zien.

 


In 2013 kun je nog meer leuke en mooie filmpjes van ons verwachten

 


Schrijvers

De afgelopen vier jaar hebben wij gebruik gemaakt van een vast pannel aan schrijvers. Zo heel af en toe kwam er een gastschrijver voorbij die een interessant artikel voor CarpFeeling op de plank had liggen. 2013 is het jaar dat wij meer op zoek gaan naar leuke schrijftalent met interessant gedachtengoed. Op deze manier willen wij naast jullie vertrouwde stem meer diversiteit aanbieden aan onze dagelijkse bezoekers.

 


Dus nog meer leuke artikelen!

 

Wij hebben er weer erg veel zin in en gaan er weer een knaljaar van maken!!

 

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.