Wachtwoord CarpFeeling

Net na de lancering van onze nieuwe website stroomden de mailtjes en reacties binnen. Heel veel mensen konden namelijk niet meer inloggen op CarpFeeling. Hun wachtwoord werktte niet meer waardoor ze niet meer bij hun profiel konden. Om veiligheidsredenen konden we de bestaande wachtwoorden niet meenemen in de nieuwe website. Deze zijn namelijk ook voor ons niet zichtbaar.

Een bekend probleem dat inmiddels is opgelost. We hadden alle gebruikers een e-mail gestuurd met daarin een nieuw wachtwoord. Helaas is bij veel gebruikers deze email in de spam folder beland. In sommige gevallen werd de mail zelfs tegengehouden door hun mailserver.

Snel en gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen
Snel en gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen
Foto: Erwin van Hensbergen

Wat kun je doen om weer in te loggen?

Mocht het zijn dat je de e-mail niet hebt ontvangen en dus niet meer kunt inloggen op CarpFeeling, dan kun je de volgende stappen uitvoeren. Dit duurt nog geen minuut.

1 - Klik op deze link.
2 - Je wordt doorgestuurd naar een pagina waar je jouw gebruikersnaam moet invoeren
3 - Klik op 'vastleggen'
4 - Een automatisch gegenereerd mailtje wordt verstuurd naar het mailadres waarmee je staat ingeschreven
5 - Dit wachtwoord kun je - als je eenmaal bent ingelogd - gewoon weer veranderen. 

Te vaak geprobeerd in te loggen?

Mocht het zijn dat je té vaak hebt geprobeerd in te loggen, dan kan het zijn dat je account automatisch wordt geblokkeerd. Je ziet dan een melding verschijnen dat je account niet bestaat. Deze beveiliging is zo ingesteld dat je het over een half uur weer kunt proberen.

Mocht je nog steeds problemen ondervinden met het inloggen dan horen wij dat heel graag. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat deze problemen nu helemaal zijn verholpen.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.